9 redenen waarom solliciteren via Exact een goed idee is!

Reden om via Exact te solliciteren
  1. Exact beschikt over een groot bestand van interessante werkgevers met vacatures in vele functiegroepen.
  2. Niet alle vacatures worden door deze bedrijven zelf in de markt gezet. Sommige worden zelfs alleen door Exact ingevuld. Die wil je niet missen.
  3. Wij geven jou een eerlijk advies over jouw kansen en hoe je die vergroot.
  4. Als wij jou voorstellen bij onze opdrachtgever kom je niet onder op de stapel terecht maar wordt je met een uitgebreide motivatie gepromoot door ons.
  5. Van ons hoor je inside dingen over het bedrijf en de functie die niet online staan en met onze sollicitatietips ben je optimaal voorbereid op wat je kunt verwachten.
  6. Het merendeel van onze vacatures geeft uitzicht op een langdurig of vast dienstverband.
  7. Wanneer je eenmaal via ons aan de slag gaat, kun je rekenen op een foutloze afhandeling van contracten en salarisbetalingen. Wij werken hiervoor met superhandige online tools.
  8. Exact bestaat al meer dan 50 jaar en is een regionale speler is met korte lijnen en vaste contactpersonen. Je hebt dus te maken met een betrouwbare partner waar echt meer tijd en aandacht voor jou is. Je kunt dan ook altijd bij ons terecht met je vragen.
  9. Maar het belangrijkste is dat wij van Exact geloven in de onlosmakelijke combinatie van Hoofd & Hart. En ons doel is dat jij niet alleen je kennis en kunde maar ook je Hart meeneemt naar je werk!

Overtuigd waarom solliciteren via Exact een goed idee is? Reageer dan vandaag nog op één (of meer natuurlijk) van onze vacatures!

Zoek vacatures

Toon alle vacatures