Vacatures Accountancy

Ben jij werkzaam binnen de accountancy of wil je de stap gaan maken? Bekijk dan alle accountancy vacatures en vind de baan die bij je past! Exact personeelsintermediair heeft uiteenlopende vacatures bij bedrijven in de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Wil je persoonlijk advies van één van onze professionals? Neem dan gerust contact met ons op.

Accountancy is een specialisme binnen de financiële branche. Accountants analyseren de cijfers van bedrijven en geven op basis daarvan advies. De adviezen kunnen gaan over een bepaalde investeringen die wel of niet verantwoord zijn, maar ook over bedrijfseconomische of fiscale zaken. Accountants voeren daarnaast controles uit, bijvoorbeeld eens per jaar wanneer bedrijven hun jaarrekening opstellen. De accountant checkt of alle cijfers kloppen. Indien de cijfers in orde zijn, geeft hij een goedkeuringsverklaring af. Onder andere banken, aandeelhouders en de overheid hechten veel waarde aan bedrijven met een goedkeuringsverklaring. Het werk van accountants is dus van grote invloed!

  • Advies geven over of bijhouden van financiële administratie van klanten.
  • Opstellen van financiële maand-, kwartaal- of jaarrapportages.
  • Verzorgen van belastingaangifte zoals vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.
  • Voorbereidend onderzoek doen naar aard en positie van een organisatie.
  • Bevindingen vastleggen in verklaringen rapportages.
  • Controleren of klanten hun financiële administratie uitvoeren op basis van wettelijk gestelde eisen.
  • { Ik heb al aardig wat werkervaring en daarmee ook het nodige vergelijkingsmateriaal met betrekking tot werkgevers. Exact komt zeker in mijn top-3 van werkgevers. }

    Maike Marks

accountancy vacatures

Wellicht ook interessant voor jou: