Verder zoeken

Accounting & Tax Compliance Officer

De functie

Beschik je over financieel inzicht en een groot analytisch vermogen en ben je geïnteresseerd in ondernemers en hun ondernemingen? Wil je 24-40 uur werken? Dit is wat je gaat doen:

Jouw werkzaamheden bestaan vooral uit het voeren van de financiële administratie, het samenstellen van de jaarrekening en aangiften vennootschap- of inkomstenbelasting.

Dit doe je in een team van collega’s waarbij binnen de onderneming je samenwerkt met de Payroll afdeling waar het gaat om verwerking van de lonen, met de fiscale adviespraktijk waar het gaat om advisering van de cliënten en het afronden en aanbieden van de jaarlijkse aangiften. Het team bestaat uit 5 andere enthousiaste collega's en er wordt gerapporteerd aan de Operationeel Directeur.

Werkzaamheden die je gaat uitvoeren:

  • Voeren van administraties in een geautomatiseerde boekhoudomgeving;
  • Samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften (BTW, VPB, IB etc);
  • Overleg met collega’s in werkoverleg met betrekking tot planning, verbetering van processen en permanente educatie;
  • Communicatie met cliënten met betrekking tot de verwerking van de aangeleverde gegevens en uiteindelijke geleverde product.

De organisatie

Onze opdrachtgever stelt met haar fiscale, financiële en administratieve diensten honderden cliënten in staat om zich te focussen op hun kernactiviteiten. Dit doen zij voor internationale ondernemingen en klanten in het medisch segment en MKB.

De portefeuille van cliënten bestaat uit MKB ondernemers waarvan een belangrijk deel van de cliënten een medische praktijk drijft, maar dit zeker niet exclusief de doelgroep is. 

Jouw profiel

  • Relevante financiële opleiding op HBO niveau;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Enkele jaren financiële werkervaring bij voorkeur bij een administratiekantoor;
  • Je kunt je werk goed organiseren, je werkt zelfstandig, accuraat en stressbestendig;
  • Je bent minimaal 24 uur en maximaal 40 uur beschikbaar.

Het aanbod

Een werkomgeving met veel zelfstandigheid in een hecht team van collega's. Ruimte om jezelf te ontwikkelen in een (internationale-) professionele omgeving.

Salarisindicatie ligt tussen 2700 Euro en 3700 Euro bruto p/m o.b.v 40 uur (afhankelijk van leeftijd en ervaring). Verder zijn er uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden!

Ben jij die analytische accounting & tax compliance officer die zichzelf herkent in deze baan? Stuur dan snel jouw cv. Wil je meer informatie, bel dan met Arno van den Berg, 06 23465547, hij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft Exact PI referentienummer 1939.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Arno Van den Berg
Recruitment Consultant
020-7156551
06 23465547
vandenberg@exactpi.nl
Verder zoeken