Verder zoeken

Accountmanager buitendienst

De functie

Heb je een passie voor sales en ben je ervaren in het omgaan met klanten? Wij zoeken een kandidaat met een winnaars mentaliteit die ook nog eens per direct beschikbaar is voor 40 uur per week. Dit ga je doen.

Als Accountmanager Buitendienst ben jij verantwoordelijk voor het helpen van (internationale) klanten bij het maken van de beste keuze rondom hun verhuizing. Dit doe je door op afspraak naar de klant toe te gaan, of hen te ontvangen op kantoor of je communiceert via videobellen. Je maakt een afspraak en je inventariseert de aanvraag. Je beoordeelt de aanvraag en wensen van de klant op haalbaarheid. Tijdens dit gesprek komen zaken zoals een prijscalculatie en een verhuisvoorstel ter sprake. In het gesprek zal je er alles aan doen om de wensen en behoeften van de klant goed naar voren te laten komen in een voorstel en uiteindelijk sluit je de deal.

Je ziet het binden van klanten als een uitdaging dus je bezoekt hen regelmatig thuis of op hun kantoor. Ook voer je sales werkzaamheden uit op het kantoor in Alphen aan den Rijn. Te denken valt aan het opvolgen van koude, lauwe en warme leads. Je zorgt ervoor dat de klanten goed geïnformeerd zijn over de diensten van de organisatie. In deze baan is het belangrijk dat je een goede gesprek- en sparringpartner bent voor klanten en opdrachtgevers.

De organisatie

Je komt te werken bij een gespecialiseerde organisatie in particuliere en corporate verhuizingen, nationaal en internationaal. Een dynamische omgeving met grootschalige uitdagende projecten waarbij de service hoog in het vaandel staat.

Er wordt veel gedaan om een goede werksfeer te creëren en te behouden. Zo zijn er ook leuke activiteiten zoals een vrijdagmiddagborrel, pizza bestellen etc. Er wordt gewerkt en gelachen, kortom een bruisende organisatie!


Jouw profiel

Over jou:

 • Je hebt minimaal MBO+ werk en denkniveau;
 • Je hebt commerciële werkervaring (bij voorkeur binnen logistiek);
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift).  

Je hebt onderstaande skills en persoonlijkheid

 • Je beschikt over inlevingsvermogen (je doorziet de wensen van klanten);
 • Je kunt snel schakelen;
 • Je kunt goed tegen een drukke baan en je behoudt het overzicht van jouw werk; 
 • Natuurlijk heb je een winnaars mentaliteit.

Het aanbod

Naast de VRIJMIBO en elke dag vers fruit op het kantoor kan je het volgende verwachten als jij aan de slag gaat als Sales Executive buitendienst:

 • Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring;
 • Leuke ervaren collega’s die jou het vak graag willen leren;
 • Een levendige en inspirerende werkomgeving;
 • Een laptop, telefoon en (lease) auto staan voor jou ter beschikking;
 • Een uitdagende bonusregeling.
 • Thuiswerken is mogelijk in deze baan.

Ben jij de Accountmanager Buitendienst die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV (in een Word document) en toelichting waarom jij de beste kandidaat bent. Wil je meer informatie, bel dan met Janice Naarden 0615215788. Zij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2298

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Amsterdam
Janice Naarden
Recruitment Consultant
0615215788
naarden@exactpi.nl
Verder zoeken