Verder zoeken

Accountmanager Buitendienst Automotive

De functie

Als Accountmanager ben je een echte ondernemer en resultaatgericht, kortom een professionele gesprekspartner. Het gaat met name om langdurige contacten waarbij jij bestaande relaties weet te beheren en uit te bouwen.  Je bent op zoek naar een baan voor de lange termijn en hebt de ambities en de drive om sales doelstellingen te gaan halen (en zelfs te overtreffen).

 In deze rol fungeer je als een area-manager en ga je je met name richten op de Nederlandse, Franse en Belgische markt. Jouw taal- en sociale communicatie skills zijn je troef. Hierbij weet je regelmatig bezoeken te plannen, ook in het buitenland. Je zoekt contact met bestaande klanten en onderhoudt daarin de relatie met het oog op service en uitbouw.  

Omdat je overtuigd bent van de kwaliteit en organisatie presenteer je jezelf als een professionele gesprekspartner waarbij je altijd op zoek bent naar mogelijkheden om klantgerichte oplossingen te vinden. Je weet flexibel te onderhandelen en helpt mee zoeken naar nieuwe product- en marktmogelijkheden. Ook op de binnendienst ben je niet te missen, jij brengt je ervaringen van buiten naar binnen en rapporteert aan de Manager van Sales & Marketing over eventuele oplossingen en verbeterprocessen.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende internationale organisatie binnen de Automotive. Het bedrijf heeft ruim 200 medewerkers en is werkzaam vanuit Nederland, Duitsland en Tsjechië. De locatie in Nederland heeft 72 medewerkers. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en directe gedachtewisselingen. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing.

Jouw profiel

Wat wordt er van jou verwacht:

  • HBO in een commerciële richting
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Sterke affiniteit met de Autobranche
  • Relevante ervaring als Accountmanager (Buitendienst is een pré) en onderhouden van langdurige relaties
  • Sterke communicatieve vaardigheden; Engels en Nederlands (Frans is een sterk voordeel)
  • Zakelijke houding met een charmante glimlach
  • Rijbewijs
  • Zelfstandig kunnen plannen
  • Collegiaal, je helpt graag een handje mee
  • Als geen ander weet je (inter)nationale klanten tevreden te stellen

Het aanbod

Een fulltime functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is, je bepaalt je eigen dag, geniet van zelfstandige vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt in een leuk team van enthousiaste collega’s binnen een organisatie die goede ontwikkelmogelijkheden biedt. Natuurlijk staat hier ook een goed salaris (2900 - 3300 euro) tegenover, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een mooie auto.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Florence Droogné
Recruitment Consultant
06 55 23 29 24
Verder zoeken