Verder zoeken

Administrateur Facturatie en Banken

De functie

Ben jij een gedreven financieel medewerker die per direct en fulltime beschikbaar is? Ben jij de administrateur die een persoonlijke en waardevolle bijdrage gaat leveren aan een uitdagend transitietraject? Reageer dan snel!

Je gaat de financiële administratie ondersteunen specifiek voor het snel en juist verwerken van de facturatie en het verwerken van bankontvangsten. Ook voer je effectieve controles uit en bewaak je de integriteit van de kantadministratie. Waar nodig geef je efficiency verbeteringen aan. Het betreft een snelgroeiende organisatie en dit heeft zeker zijn weerslag op de financiële administratie. De uitdaging is dat jij een bijdrage levert aan het zo efficient laten verlopen van de financiële administratie.

In deze baan ben je ook verantwoordelijk voor het dagelijks verwerken van bankontvangsten in de grootboeken van verschillende BV's. Verder doe je de debiteurenadministratie, projectadministratie, voorbereiding van crediteuren betalingen en facturatie. Je bent hands on en zorgt ook voor het digitaal archiveren en je werkt mee aan het opstellen van rapportages. 

De organisatie

De organisatie is één van de grootste aanbieders in Nederland van lokale energie systemen waarmee duurzame warmte en/of koude geleverd wordt. Op de administratie, bestaande uit 5 medewerkers, is momenteel is een transitie gaande van ‘’papier naar digitaal’’. Daarbij is er ook een nieuw financieel pakket, dat gekoppeld is aan project management software, geïmplementeerd.

Jouw profiel

Wij zoeken een Administrateur die allround en vooral hands on is en gedreven om een perfecte financiële administratie te voeren. Je bent uiterst secuur en je past zelfcontrole toe en je kunt (de oorzaak van) van verschillen uitzoeken en delen; Je kunt alle omschreven werkzaamheden uitvoeren. Je werkt 32 tot 40 uur per week..

 Opleiding en ervaring: 

  • MBO+ / HBO- administratieve opleiding
  • Behoorlijke ervaring met Navision;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met (complexe) financiële administraties;
  • Ervaring met klantenbestanden en elektronisch bankieren.

Persoon

  • Je bent collegiaal: Je helpt collega's daar waar behoefte is; 
  • Je toont eigen initiatief, je werkt zelfstandig en je communiceert met collega’s;
  • Je bent stressbestendig: Je kunt onder druk werken en je bent output gedreven (je maakt opdrachten af of communiceert daar duidelijk over);

Het aanbod

Een functie bij een sterk groeiende (en duurzame) organisatie. Er is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Processen zijn er om verbeterd te worden, mensen zijn er om zichzelf en anderen te ontwikkelen. Jouw inbreng wordt daarin zeer gewaardeerd!

Er wordt gezamenlijk geluncht en de lunch wordt door de organisatie verzorgd. Het salaris ligt tussen de € 2.500 en € 2.700 bruto obv 40u met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de gedreven financieel administrateur die zichzelf herkent in deze baan? Ben jij ook per direct beschikbaar? Stuur dan snel jouw cv. Wil je meer informatie, bel dan met Florence Droogné, 06-55 23 29 24, hij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft Exact PI referentienummer 2089. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Florence Droogné
Recruitment Consultant
06 55232924
droogne@exactpi.nl
Verder zoeken