Verder zoeken

Administratief medewerker | AutoCad

De functie

Heb je affiniteit met brandveiligheid en wil je graag medemensen adviseren/voorlichten over hoe men snel en efficiënt een pand ontruimd? Kom ontruimingsplannen maken en plattegronden tekenen bij deze organisatie. Nu Solliciteren!

Jouw voornaamste taak is het opstellen en ontwerpen van ontruimingsplannen en ontruimingsplattegronden. De werkwijze is:

Je bezoekt de klant en samen met de klant stel je ontruimingsplan op, met als doel het in veiligheid brengen van mensen in een noodsituatie. Het ontruimingsplan bestaat uit 2 delen:

  • Opstellen van ontruimings procedures: beschrijven en ontwerpen van taken en verantwoordelijkheden van de bedrijfshulpverleners, medewerkers en management. Je gaat stukjes tekst opstellen met diverse taken en instructies. Jouw teksten zijn de toelichting bij een ontruimingsplattegrond voor de bedrijfshulpverlening (BHV) binnen een bedrijf waar brandblusapparatuur is geïnstalleerd. Je beschrijft stapsgewijs het proces hoe men moet handelen bij een ontruiming. Ook het inschakelen van externe hulpdiensten (brandweer, politie, ambulance) ga je beschrijven. 
  • Het tekenen van ontruimingsplattegronden. Dit ga je doen met het  AutoCad tekenprogramma. 

Kortom: aan de hand van jouw omschrijving en plattegrond kan men veilig het pand verlaten. 

De organisatie

Onze opdrachtgever is dé specialist in Nederland voor brandbeveiligingen. Zij leveren o.a. hoge kwalitatieve brand blusmiddelen en verzorgen hier tevens het onderhoud van. 

Jouw profiel

  • Minimaal MBO-4 niveau of vergelijkbaar;
  • minimaal 2 jaar werkervaring op kantoor (administratief, servicegericht);
  • Enige ervaring met een tekenpakket waarmee je plattegronden kunt tekenen (AutoCad is een pre);
  • Je kunt uitstekend omgaan met het MS-Office-pakket.
  • Voor het schrijven van teksten is het belangrijk dat je over goede kennis van de Nederlandse taal beschikt in woord en geschrift;
  • Rijbewijs.

Je hebt een proactieve werkinstelling je hoeft niet altijd aan het handje genomen te worden. In dit bedrijf is het belangrijk dat je uit jezelf werk aanpakt. Je vindt snel je weg binnen een bedrijf en je legt gemakkelijk contact. 
Wij zoeken een vlotte medewerker waar onze opdrachtgever van op aan kan. Je bent niet bang om met een klant om de tafel te zitten over het ontruimingsplan. Je gaat representatief gekleed naar klanten. Je zorgt voor goede informatie, zodat jij op kantoor alles kunt uitwerken. Je bent een pietje precies en je ziet uitdaging om een mooi ontruimingsplan op te leveren aan de klant. 

Het aanbod

Jij bent op zoek naar een baan voor lange tijd uitlopend op een vast dienstverband. Je gaat hier 38 uur per week werken. Deze organisatie valt qua arbeidsvoorwaarden onder de Metaal CAO. De salarisindicatie ligt tussen de 2500-2700 bruto per maand (40 uur) en de inschaling hangt af van welke ervaring jij al meeneemt.

Dit bedrijf biedt een prettige en collegiale no-nonsense werksfeer met overwegend jonge mensen. Er is ruimte voor scholing en ontwikkeling. 

Ben jij de medewerker die het leuk vindt binnen brandbeveiliging te werken? Stuur je CV en schrijf ook waarom jij denkt dit te kunnen. Je kunt ook bellen naar Peggy Kooper (06 29 537153) voor meer informatie. 

Deze vacature heeft het Exactpi referentienr: 2186.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Peggy Kooper
Recruitment Consultant
070-362 47 36
06 29 537153
kooper@exactpi.nl
Verder zoeken