Verder zoeken

Administratief Medewerker

De functie

Heb jij affiniteit met techniek, ben je administratief sterk onderlegd en sta jij je mannetje in een mannencultuur?

In deze functie ben je de echte duizendpoot op kantoor. Geen dag is hetzelfde! Je hebt geregeld contact met de onderhoudsmonteurs, je houdt je bezig met alle voorkomende administratieve zaken op kantoor. Je maakt offertes, je hebt contact met de klant, je belt de klant na, en je maakt rapportages.

Daarnaast maak je werkbonnen en je verwerkt deze en maakt de producten verzendklaar. Je overlegt de planning met de servicemonteurs, je hebt contact met de buitendienst collega's (totaal 15 man) en koppelt eventuele feedback terug aan je collega's op kantoor. 


De organisatie

Onze opdrachtgever is dé specialist in Nederland voor veiligheid- en preventieve middelen. Zij leveren o.a. hoge kwalitatieve middelen op het gebied van veiligheid preventie en verzorgen hier tevens het onderhoud van.

Jouw profiel

Wie jij bent?

  • Iemand met een afgeronde MBO opleiding (bij voorkeur in de techniek/ bedrijfsadministratie);
  • Je hebt kennis van een ERP systeem is een pre;
  • Je bent bij voorkeur per direct voor 38 uur beschikbaar (32-36 uur is bespreekbaar, maar dan wel verdeeld over 5 werkdagen);
  • Je hebt een stabiel cv, dus je bent geen jobhopper en je zoekt een werkgever waar je je voor langere tijd aan wilt verbinden;
  • Je bent nieuwsgierig, proactief en hebt humor, je kan tegen een grapje.

Het aanbod

Het betreft een fulltime functie voor 38 uur per week. Wij bieden een prettige en collegiale werksfeer. Het geboden salaris ligt tussen de € 2000 en €2500 bruto per maand (afhankelijk van ervaring).

Ben jij die enthousiaste klant- en resultaatgerichte collega? Ben jij initiatiefrijk, een team player en ook nog flexibel? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!  Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Ilse Stokman, 070-362 47 36 of op 06-29482224, zij staat je graag te woord.

ExactPI referentienummer: 2359.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Ilse Stokman
Recruitment Consultant
070-362 47 36
06-29482224
stokman@exactpi.nl
Verder zoeken