Verder zoeken

Adviseur bereikbaarheid en mobiliteit

De functie

Binnen het bedrijf ben je het aanspreekpunt voor de leden én voor de autoriteiten op het thema Bereikbaarheid en Mobiliteit. Je kunt snel schakelen en communiceert makkelijk op hoog niveau met bedrijven en overheden. Je signaleert relevante ontwikkelingen, geeft diepgang aan de lobbydossiers en betrekt de leden hierbij. Je informeert, mobiliseert en activeert. Ledenbehoud en –werving hebben daarbij voortdurend jouw aandacht. Je hebt ervaring in project- en programmamanagement.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die zich bezig houdt met het verbinden van ondernemers en bedrijven door actieve lobby en kennisbijeenkomsten. 

Jouw profiel

Ben je als adviseur graag met meerdere dossiers bezig en wil je jezelf graag ontwikkelen? Ben je in staat inhoud te geven aan een zeer actueel en uitdagend thema in een regio die volop in beweging is? Werk je graag samen in teams en kijk je verder dan je eigen takenpakket? Weet je ontwikkelingen op jouw werkveld te vertalen naar wat het betekent voor de belangen van de leden? Ben je politiek en bestuurlijk sensitief, kun je goed netwerken en investeer je graag in duurzame relaties? Weet je projecten te managen en resultaat te behalen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Je hebt een academisch werkniveau, bij voorkeur in de richting Planologie, Verkeerskunde, Bedrijfskunde of Politicologie.
  • Je hebt enige jaren werkervaring en kunt goed zelfstandig en projectmatig werken.
  • Je bent communicatief vaardig (mondeling en schriftelijk), neemt graag initiatief, bent vasthoudend en resultaatgericht.
  • Netwerken en jouw netwerk onderhouden vind je leuk.
  • Affiniteit met Bereikbaarheid en Mobiliteit is een pre.

Het aanbod

Dit is een dynamische en afwisselende baan in een informeel en leuk team! Een werkweek van 32-40 uur en een salarisindicatie tussen de € 3000,- en € 4000,- afhankelijk van jouw ervaring.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Petra Pierik
Business Manager
020 - 715 65 51
Verder zoeken