Verder zoeken

Allround Receptioniste

De functie

Dit is een hele brede allround receptioniste functie, waarbij je alleen achter de receptie komt te zitten. In deze rol ben jij de echte spil van het bedrijf! 

Uiteraard behandel je de telefoon, post, e-mail en ontvang je bezoekers. Je verzendt en neemt pakketten aan, verzorgt de werkkleding, meldt personeel aan voor op de bouwplaats en heel belangrijk je controleert en registreert de juiste papieren. Dit is heel secuur werk en je bewaakt ook dat kwalificaties niet gaan verlopen. Je houdt de keuring van producten in de gaten, je registreert certificaten en ook uitgave van tankpassen en sleutels gaan via jou, maar ook zaken als het 

Verder coördineer jij de schoonmaak, verzorg jij de kantoorbestellingen en voel jij je niet te goed om ooboeken van hotelovernachtingen. k boodschappen te doen voor de lunch!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf in Rotterdam, welke goed te bereiken is met het OV en auto. In 2020 gaan ze verhuizen naar Hendrik Ido Ambacht. Er werken hier circa 60 mensen en ze werken met 100-200 inleners. De sfeer is informeel en het is een echte mannenwereld. 

Jouw profiel

Voor deze rol zoeken wij een echte aanpakker, die past in een informele mannenwereld. Iemand die zich nergens te goed voor voelt. Tevens ben je dienstverlenend ingesteld, maar laat je ook zeker niet over je heen lopen door bijvoorbeeld aannemers en monteurs. Dus naast tijd voor een geintje, moet je ook gewoon direct kunnen communiceren wanneer nodig. 

Verder ben je 32 uur per week beschikbaar en is je vrije dag in overleg vast te stellen. 

Ben jij de allround receptioniste die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV (in Word document) en motivatie. Wil je meer informatie, bel dan met Birgit van der Heide, 06 - 15 39 61 62. Zij vertelt je graag meer. 

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2263.

Het aanbod

De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de EUR 2500 en EUR 2800 bruto per maand op fulltime basis. De organisatie kent 15 ATV dagen en de eerste periode die je via ons gaat werken op detacheringsbasis worden deze ATV dagen gecompenseerd en komen nog bovenop jouw loon.  

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Birgit van der Heide
Recruitment Consultant
06 - 15 39 61 62
vanderheide@exactpi.nl
Verder zoeken