Verder zoeken

Auditor | Interim | Finance | ICT

De functie

Deze vacature voor Auditor is ontstaan wegens de o.a. veranderende wet- en regelgeving. In het kader hiervan zoeken wij iemand die kan helpen bij het controleren, adviseren en schrijven van procedures die nodig zijn voor het vormen van een Risk- en Compliance beleid.

Dit in het kader van Audits, intern en extern op het gebied binnen ICT en Finance. Denk hier bijvoorbeeld aan ISO certificeringen die behouden moeten blijven. De 0-meting gebruik je als basis en je gaat hiervoor o.a. managers interviewen en geeft jouw advies. Ook kan je gaan helpen met de voorbereiding op de nieuwe privacywet (AVG).

Je werkt nauw samen met 2 collega's, maar je werkt over het algemeen zelfstandig en gaat zelf op zoek naar de benodigde informatie. Tevens breng je advies uit over de nog benodigde stappen, om de huidige documentatie en reeds opgestelde procedures volledig te maken. 

Het is een tijdelijke vacature voor 2 tot 5 maanden, afhankelijk van hoeveel uren jij per week kunt werken.  Gedeeltelijk thuiswerken is in deze rol ook een optie. 

De organisatie

Onze opdrachtgever is een grote toonaangevende financiële zakelijke dienstverlener in het centrum van Rotterdam. Er heerst hier een informele sfeer en een echte Rotterdamse mentaliteit. 

Jouw profiel

Jij beschikt over inzicht in bedrijfsprocessen vanuit de financiële/zakelijke dienstverlening (of jij kunt het je snel eigen maken). Je kunt processen vertalen naar beleid en controleprocedures op het beleid. Verder heb je een uitstekende uitdrukkingsvaardigheid minimaal op HBO niveau en heb je ervaring in het proces, bijvoorbeeld met ISO/NVI certificering. 

Deze opdracht mag ingevuld worden in 16-32 uur per week. 

Het aanbod

Het betreft zoals gezegd een tijdelijke vacature voor 2 tot 5 maanden, afhankelijk van hoeveel uren je per week werkt. Gedurende deze periode werk je via Exact personeelsintermediair op uitzendbasis. Afhankelijk van ervaring ligt het salaris tussen de EUR 2500 en EUR 3900 bruto per maand op fulltime basis. 

Zoek jij op dit moment een baan binnen dit vakgebied? Solliciteer dan snel. Wil je eerst meer informatie dan kan je bellen met Marina Dekker of Cynthia Radjpalsingh, telefoonnummer 010 - 414 13 11. Zij staan je graag te woord.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
06 - 15 67 21 15
cynthia@exactpi.nl
Verder zoeken