Live webinar Spreken zonder stress

Categorie: Carrieretips
Gepubliceerd: 01-10-21

Presentaties, pitches, voorstelrondjes, sollicitatiegesprekken..
Er zijn zoveel momenten waarop we goed voor de dag willen komen, maar spreekstress je behoorlijk in de weg kan zitten. En dat kan maken dat je minder van je laat horen dan je eigenlijk zou willen. Of dat je het allemaal wel doet, maar het je altijd weer veel stress, tijd en energie kost. En je uiteindelijk nooit écht tevreden bent met hoe het is gegaan.

Herkenbaar? Join the club..

Want wist je dat spreekangst heel veel voorkomt. Veel vaker dan je misschien zou denken? Maar liefst 9 op de 10 mensen geven aan dat zij spreken in het openbaar spannend vinden. Variërend van een ‘beetje gespannen’ tot ‘regelrechte paniek’.
Toch hebben we het daar maar zelden over. Wat ons betreft hoogste tijd om daar verandering in te brengen!

Er valt namelijk heel veel aan spreekangst te doen.

Volgens spreekcoach Jacqueline Hulleman is het zelfs prima op te lossen. En nee, dat is geen kwestie van het gewoon maar ‘vaak genoeg te doen:

“Het is niet nodig jezelf keer op keer weer te pushen en te forceren. Veel wijzer (en fijner ook!) is het om eerst een paar stappen terug te nemen en te leren wat ervoor nodig is om je zenuwen te kalmeren. Als je dat eenmaal weet wordt het allemaal een stuk gemakkelijker.”Tijdens dit webinar legt Jacqueline daar alles over uit.

  • Ontdek wat spreekangst precies is (en wat niet).
  • Ontdek waarom de meeste tips niet echt werken als je veel last hebt van spreekstress.
  • Ontdek wat wel werkt om spreekangst op een diep niveau te kalmeren.
  • Ontdek wat je nu meteen al kunt gaan doen om je zelfvertrouwen als spreker flink te versterken.

Online webinar
Spreken zonder Stress
Donderdag 4 november
16.00 – 17.00 uur

Over Keynote Jacqueline Hulleman

Jacqueline Hulleman is spreekcoach voor professionals die veel te delen hebben, maar niet zo graag of gemakkelijk in het spotlicht gaan staan. Zij helpt hen bij het oplossen van hun spreekstress en het versterken van hun zelfvertrouwen als spreker.

Jacqueline heeft inmiddels duizenden mensen geholpen gemakkelijker het woord te nemen. Gaandeweg ontstond daarbij het spreken zonder stress-proces, een vriendelijke manier om spreekstress om te zetten in oprecht spreekplezier.

Jacqueline heeft een achtergrond als theatermaker en is opgeleid tot docente Alexandertechniek. Deze mind-body-techniek helpt musici, sprekers en performers om hun beste zelf te zijn en wordt op alle conservatoria onderwezen.