Verder zoeken

Boekhoudkundig Helpdeskmedewerker

De functie

Het supportteam bestaat uit 9 collega’s waarvan er 2 in België werkzaam zijn. De Support Consultant geeft ondersteuning aan klanten die gebruik maken van de boekhoudsoftware. Het is een veel omvattende baan, want van de consultant wordt verwacht dat hij/zij  tweedelijns support, consultancy, demo's en trainingen geeft. 

Jij behandelt vraagstukken omtrent de verwerking van de financiële administratie in de software. Denk aan vragen over financiële transacties, boekingen en factureren of complexe bedrijfsprocessen. Ook kan je vragen verwachten met betrekking tot koppelingen naar andere software zoals Exact, Twinfield of Muis. 

In deze baan heb je veelvuldig contact met grote en kleine ondernemingen. Je bouwt een goede werkrelatie met hen op door mee te denken in hun financiële processen. Jij begeleidt hen en geeft tegelijkertijd richting en sturing.

Er staan diverse online tools ter beschikking om problemen te simuleren. In deze rol werk je ook nauw samen met de software programmeur als het gaat om het testen van nieuwe functionaliteiten.

Je geeft op verzoek demo's en trainingen en je zorgt voor een perfecte implementatie bij nieuwe klanten. De trainingen worden veelal op locatie gegeven.

De organisatie

Dit bedrijf is gespecialiseerd in software voor de interieurbranche. Met name voor de keuken- en sanitair vakhandel hebben zij een breed aanbod aan ERP-software, zowel voor administratie, financiën als voor het technisch ontwerp. Daarnaast leveren ze ondersteunende diensten zoals het maken van catalogi, mobiele apps en internetdiensten. Zij leveren die producten met name aan bedrijven in Nederland, België en Duitsland en zijn bezig met verdere internationale uitbreiding. Dit is een grote speler in een nichemarkt waarin jarenlange, hechte relaties met klanten zijn opgebouwd. Deze organisatie is continu bezig met vernieuwing en ontwikkeling ten opzichte van hun eigen ontwikkelde software. Dat maakt de medewerkers trots op wat ze doen. 

Jouw profiel

Voor deze rol is het van belang dat jij financieel inzicht hebt en dat je weet hoe je een financiële boekhouding implementeert in software. Dit is een topbaan voor een kandidaat die bijvoorbeeld uit hoofde van een financiële functie ook key-user is van financiële software. Je weet als geen ander hoe je software laat werken voor een financiële afdeling. De persoon die wij zoeken kan goed luisteren en krijgt daardoor het specifieke probleem of vraag van de klant boven inzichtelijk. Verder ben je gewend om zelfstandig te werken en je weet als geen ander hoe je klanten tevreden stelt. 

Verder laat jouw CV zien:

 • Een afgeronde HBO opleiding;
 • Boekhoudkundige ervaring;
 • Gevoel voor processen binnen financiële software;
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels, (Duits is handig); 
 • Rijbewijs.

Dit is een vacature voor 40 uur per week. Ben jij dé topkandidaat die wij zoeken dan is 32 uur bespreekbaar. 

Het aanbod

 • Salaris tussen de €2688,- en €3200,- bruto per maand op basis van 40-uur;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een eindejaarsbonus;
 • Een uitgebreid inwerktraject;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Prima bereikbaarheid met openbaar vervoer of auto (eigen parkeerplaats).

En last but not least: 

 • Tijd voor ontspanning tijdens de lunch in de vorm van biljart, air hockey, darten, voetbal, tafeltennis. Loop je liever een rondje buiten in de lunch? 
 • Sociale activiteiten waaronder bedrijfsuitjes en regelmatig een gezamenlijke lunch

Denk jij dat jij deze consultancy baan aankan? Met een financiële achtergrond en software kennis zien wij graag jouw CV. Eerst nog vragen? Dat mag! Onze collega Florence Droogné staat je graag te woord; zij is te bereiken via 06 55 23 29 24. 

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2174.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Florence Droogné
Recruitment Consultant
06- 55 23 29 24
droogne@exactpi.nl
Verder zoeken