Verder zoeken

Bouwkundig Tekenaar

De functie

Je bent een Technisch Ontwerper, die snel kan schakelen en op verschillende schaalniveaus kan werken. Je grijpt ieder project met beide handen aan!

De variatie in projecten is groot, zo kom je telkens voor een nieuwe uitdaging te staan; nieuwbouw of renovatie, particuliere of bedrijfsector. Omdat jij Technisch Specialist bent, erken jij de moeilijkheden van een ontwerp, maar weet je tegelijk deze moeilijkheden te omzeilen door creatieve oplossingen voor te stellen.

Je werkt nauw samen met de Architect, maar je kunt ook goed zelfstandig werken. Je weet hoe het is om een visie / ontwerp te vertalen en uit te werken naar concrete huisvestings- en transformatievoorstellen in bouwkundige tekeningen. Je vormt het technische fundament van de bouwrealisaties.

De organisatie

Je komt te werken voor een Architectenbureau, gevestigd in Haarlem, onder leiding van een jong en ambitieuze Architect die zich concentreert op projecten voor interieur, nieuwbouw, verbouw en restauratie. Hij heeft een nauwlettend oog voor tradities en monumentenzorg, dit koestert hij door duurzaam te ontwerpen. Zijn visie gaat in op de wensen van de bewoners en de mogelijkheden van een gebouw. Nu is hij op zoek naar een directe samenwerking met iemand zoals jij die hierin aansluiting vindt. Jij wordt de onmisbare sparringspartner die deze visie van de architect teken-bouwkundig ondersteunt.

Jouw profiel

Als bouwkundig tekenaar ben jij essentieel voor de bouwprojecten, vanaf de overdracht tot en met de oplevering.

Daarom wordt er verwacht dat jij:

  • Een HBO Bouwkundige opleiding hebt afgerond.
  • Ervaring hebt met het tekenen en detailleren van projecten in Vectorworks.
  • Inzicht hebt in de bouwregelgeving en met name in bouwbesluiten.
  • Affiniteit hebt met erfgoed en duurzaamheid.

Maar vooral dat jij leergierig en enthousiast bent. En dat jij met een flexibele en initiatiefvolle houding om samen met deze architect bouwprojecten gaat realiseren.

Het aanbod

Deze baan biedt een gevarieerd en uitdagend werkpakket met een prettige werksfeer in een informeel team, never a dull moment! Op stabiele projectbasis met wisselende uitdagingen, ben je er van begin tot eind bij, zo zie je jouw ideeën terug in de praktijk. Uiteraard wordt je hier ook mooi voor beloond, salaris tussen de 2800,- en 3200,-. Kortom een unieke en inspirerende samenwerking.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Arno Van den Berg
Recruitment Consultant
06 23 46 55 47
Verder zoeken