Verder zoeken

Business Analist ERP

De functie

Jij bent een Business Analist met ongeveer 3 jaar ervaring binnen supply chain die de werking van ERP en E-commerce processen kan analyseren, identificeren, evalueren en waar nodig kan documenteren. Je hebt ervaring met ERP informatiesystemen, processtromen en nieuwe functionaliteiten aanleveren aan programmeurs. Vaste baan, nu solliciteren!

Voor de versterking van de Europese IT afdeling van deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar Business analist IT die ook ervaren is in het vastleggen van bestaande en nieuwe processen voor eindgebruikers.

Jij identificeert, evalueert en documenteert zakelijke behoeftes ten aanzien van informatiesystemen en processtromen binnen (product) supply chain.

 • Je stelt analyse documenten samen in een zodanige mate dat onze derde partij offshore ontwikkel team deze kunnen begrijpen en aan de slag kunnen met coderen van de programmatuur
 • Je bewaakt het veranderproces
 • Documenteren (processtromen, technisch, eindgebruiker) schrijven, wijzigen, bijhouden
 • Je coördineert en neemt actief deel aan het gebruikers acceptatieproces
 • Waar nodig geef je online trainingen aan eindgebruikers.

De documentatie wordt opgesteld in de Engelse taal en is bestemd voor alle Europese eindgebruikers (ongeveer 500 medewerkers). Deze organisatie werkt met een eigen ontwikkeld ERP pakket, waaraan continue wordt ontwikkeld ter verbetering van de processen. Ontwikkeling wordt gedaan door een offshore team.

De organisatie

Dit bedrijf is onder de rook van Leiden gevestigd. Het betreft een Europese marktleider op het gebied van productontwikkeling, verkoop en distributie van relatiegeschenken en promotionele artikelen. De aangeboden producten variëren van petten, tassen, USB sticks tot iPhone covers. Zij hebben verkoop kantoren door heel Europa. Het productassortiment wordt online door verschillende partijen aangeboden. Het bedrijf beschikt over uitgebreide sourcing & purchasing expertise, een mondiaal netwerk van in- en verkoopkantoren, en in aansluiting hierop een wijd vertakt distributie netwerk, waarlangs duizenden producten hun weg vinden naar gespecialiseerde markten/accounts. De product- en merken strategie concentreert zich voornamelijk op de ontwikkeling en marketing van herkenbare en kwalitatief hoogwaardige producten, welke zowel onder eigen merknamen als onder diverse licentie merknamen op de markt worden gebracht. Het bedrijf beschikt over een hoogwaardig industrieel decoratie- en warehousing platform van 45.000 m² in het buitenland.

Het bedrijf heeft kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan en zet zich daarom volledig in om er op toe te zien dat al haar producten en diensten aan alle relevante EU-productregelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en het milieu voldoen. 

Jouw profiel

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van ERP binnen supply chain en E-commerce processen;
 • Kennis van Sharepoint;
 • Minstens 3 jaar ervaring en bijvoorkeur binnen een supply chain omgeving;
 • Ervaring binnen Offshore software ontwikkeling;
 • Je kunt uitstekend Engels in woord en geschrift.
 • Je kunt in ieder geval Nederlands goed verstaan. Deze organisatie streeft er ook naar dat je hier effort in steekt.

Skills en persoon

 • Ervaring met project management;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Accuraat;
 • Teamspeler;
 • Ambitieus, besluitvaardig en resultaatgericht zijn eigenschappen die op jou van toepassing zijn.

Je past goed bij deze organisatie als jij een hands-on 'can-do' werkinstelling hebt. Onze opdrachtgever ziet het liefst iemand die in de regio Leiden woont.

Het aanbod

Het betreft een fulltime baan en je treedt direct in dienst bij dit bedrijf. (minder werken is niet mogelijk). 

Deze opdrachtgever biedt een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en er is volop ruimte om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen.

Heb jij ervaring in eenzelfde functie binnen een commerciële organisatie op een IT afdeling, woon je in de regio Leiden?  Stuur snel jouw cv met een salarisindicatie. 

Wil je meer informatie, bel dan gerust met Peggy Kooper 070-3624736 of 06 29537153, zij staat je graag te woord. 

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2193.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Peggy Kooper
Recruitment Consultant
kooper@exactpi.nl
070-3624736
06 29537153
Verder zoeken