Verder zoeken

Business analist | junior

De functie

In deze nieuwe functie lever je een actieve bijdrage aan de verdere professionalisering van deze organisatie. Je informeert binnen de gehele organisatie naar de behoefte aan informatie, je doet hetzelfde bij de klanten en vervolgens  analyseer je de bedrijfsprocessen.

Met deze basisinformatie ga jij aan de slag om veranderingen op volgorde van prioriteit te vertalen naar efficiënte specifieke oplossingen. Je doet dit door aan Lean Six Sigma projecten deel te nemen of deze te leiden en je verwerkt e.e.a. in rapportages. Uiteraard is het belangrijk om de voortgang te blijven controleren en te borgen. Dit om te zorgen dat de klanten hun doelstellingen kunnen behalen. 

De organisatie

Onze opdrachtgever is een technische jonge organisatie in Rotterdam. Als organisatie willen ze aanzien creëren in Europa. Om dit te bereiken is deze organisatie continu op zoek naar verbetering. Als medewerker van deze organisatie mag je deelnemen aan de verbeterteams die speciaal in het leven zijn geroepen voor deze taak. In totaal werken 122 mensen bij deze organisatie. Omdat de locatie op een bedrijven terrein zit waar geen OV komt is het van belang dat je in bezit van een auto bent! In deze functie leg je direct verantwoording af aan de directeur. 

Jouw profiel

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Bedrijfskundige Informatica, Business Information Technology, toegepaste wiskunde of een vergelijkbare opleiding;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt kennis en ervaring met ERP systemen;
  • Een Lean Six Sigma-belt opleiding is een pre. De ambitie om een Master Black Belt te halen is een voorwaarde;
  • Je bent analytisch zeer sterk, een team player met goede communicatieve vaardigheden en vraagt goed door;
  • Je bent in staat om te denken vanuit structuur als basis;
  • Je bent een procesdenker pur sang;
  • Je weet een optimale win-win situatie te realiseren voor zowel de organisatie als de klant;
  • Je hebt affiniteit met techniek.

Het aanbod

Het betreft hier een nieuwe uitdagende functie waar je zelf vorm aan kunt geven. Een mooie kans om je kennis verder te ontwikkelen en hetgeen je tot nu toe geleerd hebt, hier in de praktijk te brengen. En daarnaast biedt de organisatie ook goede scholingsmogelijkheden. Het salaris ligt, afhankelijk van relevante opleiding en werkervaring, tussen de EUR 3000,00 en EUR 3500,00 bruto per maand op fulltime basis. 

Als je jezelf in deze functie herkent, nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur jouw CV in een Word document, inclusief motivatie voorzien van jouw salariswens, gewenste uren en mogelijke startdatum. Wil je eerst meer informatie, bel dan met Birgit van der Heide, 06 -15 39 61 62, zij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2102

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Birgit van der Heide
Recruitment consultant
06 -15 39 61 62
vanderheide@exactpi.nl
Verder zoeken