Verder zoeken

Buyer

De functie

Als inkoper heb je een verantwoordelijkheid van A tot Z. Daarin begeleid en coördineer je het volledige inkoopproces; van inkoop tot opvolging order status, controle producten en beheer voorraad.

In deze functie onderhoud je veelvuldig internationaal contact met de leveranciers en monitor je de prijsafspraken en orders. Daarin sta je sterk in je schoenen en behoud je het overzicht in forecast en planning. Jij ziet er op toe dat de levering van bestellingen samenvalt met de opgestelde productie schema´s en klantbehoefte.

Door een sterke communicatie aan te houden met de verschillende afdelingen (Operations, Finance en Sales) monitor jij de voorraadniveaus binnen de corporate richtlijnen, je houdt de voorraad bij en zorgt dat de productie klaar staat voor een vlekkeloos verloop. Je houdt analyses en rapportages bij met betrekking tot inkoop-, leveranciers- en voorraad overzichten en denkt mee tov optimalisatie en mogelijkheden. 

De organisatie

Je komt te werken voor een internationale marktleider in gespecialiseerde producten binnen de farmaceutische en elektronica markt in Europa. Op het kantoor bij Schiphol werken 30 medewerkers met een goede werkethos die zorgt voor een positieve sfeer en een open cultuur.

Jouw profiel

Voor deze functie zoeken wij een team-player die goed kan multi-tasken in een internationale omgeving. Iemand die het verantwoordelijkheidsgevoel draagt en zich inzet voor verbetering. 

  • HBO+ werk en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (inkoop, supply chain, procurement);
  • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Gevorderde kennis in Word en Excel;
  • Kennis van Salesforce

Het aanbod

Een fulltime functie binnen een internationale organisatie met groeimogelijkheden. Een vlotte organisatie die ruimte biedt voor eigen verantwoordelijkheden en inspraak. Er wordt een marktconform salaris geboden naar gelang ervaring.

Wij ontvangen graag jouw CV. Wil je eerst meer informatie? Dat kan: bel over deze vacature met Florence Droogné, Recruitment Consultant, telefoon 06 55 23 29 24.

Exactpi Referentienummer: 2403

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Amsterdam
Florence Droogné
Recruitment Consultant
06 55 23 29 24
droogne@exactpi.nl
Verder zoeken