Verder zoeken

Callcenter medewerker Duits Parttime

De functie

Als Callcenter Medewerker ben jij de ambassadeur van onze werkgever naar potentiële klanten (bedrijven) in de Duits sprekende Europese landen. Je belt het bedrijf, je zorgt dat je de juiste persoon te spreken krijgt en vervolgens informeer je hen over de trendy producten. Natuurlijk sluit je het gesprek af met een afspraak. Dat gaat jou gemakkelijk af omdat je hen zo enthousiast hebt gemaakt dat ze graag een accountmanager willen spreken.

Kortom: Jouw dagelijkse uitdaging is om zoveel mogelijk afspraken te plannen voor de accountmanagers. Je doet dit 20 uur per week. Je werkt samen met leuke, enthousiaste collega's die ieder een specifieke taal spreken (Duits, Engels, Nederlands). In dit team ga je allemaal voor hetzelfde doel. 

Heb jij een vlotte babbel, kan je prospects overtuigen én spreek je Duits? Solliciteer meteen!

De organisatie

Deze werkgever heeft een groeiend bedrijf met een trendy product voor de nationale en internationale markt.

Jouw profiel

Als Callcenter Medewerker voor dit bedrijf is het een must dat je vloeiend Duits spreekt. Daarnaast is het natuurlijk ook fijn dat je Nederlands kan spreken met je collega's. Verder is h

  • Je hebt gevoel voor commercie, je begrijpt dat uit elke afspraak die jij maakt omzet kan voortkomen.
  • Je pept jezelf en het team op als je al weer een afspraak hebt kunnen maken en je gaat niet bij de pakken neerzitten als het eens niet lukt. 
  • Je  beschikt over een flinke portie overredingskracht.
  • Je bent snel van begrip met betrekking tot klantregistratie systemen en hoe je afspraken in kunt boeken.
  • Je werkt zeer secuur omdat de gegevens foutloos ingevoerd moeten worden.
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.
  • Je bent 20 uur per week beschikbaar.

Dus: ben jij die vlotte persoonlijkheid, met dito babbel. Heb je dit al eerder hebt gedaan, bijvoorbeeld bij een klantcontact center of andersoortige werkgever? Of ben jij het natuurtalent die wij voor onze opdrachtgever zoeken? Solliciteer nu!

Het aanbod

Wat krijg je? Geld natuurlijk. Je gaat € 13,83 bruto per uur verdienen. Als je 20 uur per week werkt betekent dit € 1.198,- bruto per maand.!  Je krijgt natuurlijk ook reiskosten als je wat verder weg woont. Het bedrijf ligt buiten Amsterdam op 40 minuten OV reizen vanaf Amsterdam-Centraal. Je stapt voor de deur uit! Je gaat werken in een supermooi modern kantoor. Er wordt alles aan gedaan om jou op je gemak te laten voelen. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Florence Droogné
Recruitment consultant
06-55 23 29 24
Verder zoeken