Verder zoeken

Commercieel medewerker binnendienst | internationaal

De functie

De verkoop van hun producten gebeurt via distributeurs en dagelijks heb jij contact met hen en je klanten met betrekking tot orders, prijzen, levertijden, klachten en retourzendingen. Het is aan jou om dit alles in goede banen te leiden en de sales manager zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit doe je ook door middel van het opstellen van offertes en verder spring je bij waar nodig!

Als je het leuk vindt, mag je ook 1x per jaar mee naar hun belangrijkste beurs in Duitsland. 

De organisatie

Deze internationale organisatie is al bijna 100 jaar actief in de medische branche. Er is een Business Unit voor de verkoop van hun producten in Nederland als ook internationaal (wereldwijd). De internationale tak is verdeeld in 4 regio's, met 4 sales managers, die ieder worden ondersteunt 2 commercieel medewerkers binnendienst. Per regio is een mix aan landen ondergebracht. Je komt te werken in een kantoortuin. De gemiddelde leeftijd binnen de organisatie ligt boven de 40 jaar en ze kennen lange dienstverbanden. Het is een platte en informele organisatie, waar je veel vrijheid krijgt en zelf initiatief mag nemen. Je kunt het hier zo leuk maken als dat je zelf wilt! De collega's houden hier van een geintje op zijn tijd, dus je moet daar wel tegen kunnen en lekker mee doen! De organisatie is het beste te bereiken met eigen vervoer, maar de bus is ook een optie. 

Jouw profiel

Wij zoeken ervaren kandidaten op MBO niveau met relevante ervaring op internationaal niveau. Engels is de voertaal, dus deze taal beheers je uitstekend en de Duitse taal beheers je minimaal goed. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken en kan jij je goed staande houden in stressvolle situaties. Daarnaast leg je makkelijk contact en ben je communicatief sterk! Wanneer je ervaring/inzicht hebt in export, dan is dat een pre.

Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar, maar 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, mits verdeeld over 5 dagen.Tussen 8.00 uur en 9.00 uur mag je aan je werkdag beginnen. 

Ben jij de Commercieel medewerker binnendienst die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV in een Word bestand. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Cynthia Radjpalsingh, 06 15672115. Zij staat je graag te woord.

Het aanbod

Deze functie is met uitzicht op vast dienstverband. Je start eerst via ons op uitzendbasis en daarna krijg je bij goed functioneren een jaarcontract aangeboden. De salarisindicatie ligt rond de EUR 2800,00 bruto per maand op fulltime basis. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
cynthia@exactpi.nl
06 15672115
Verder zoeken