Verder zoeken

Commercieel medewerker binnendienst

De functie

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het:

  • Verstrekken van informatie aan klanten met betrekking tot producten, prijzen en levertijden;
  • maken van offertes;
  • verwerken en opvolgen van orders; 
  • afhandelen van klachten en retourzendingen;
  • het mede organiseren van producttrainingen voor klanten. 

De organisatie

Deze internationale organisatie is al bijna 100 jaar actief in de medische branche. Er is een Business Unit voor de verkoop van hun producten in Nederland als ook internationaal (wereldwijd). Deze vacature is voor Nederland. Je komt hier met 3 vrouwelijke parttime binnendienst collega's te werken en je leidinggevende is de directeur Verkoop Nederland. Je komt te werken in een kantoortuin. De gemiddelde leeftijd binnen de organisatie ligt boven de 40 jaar en ze kennen lange dienstverbanden. Het is een platte en informele organisatie, waar je veel vrijheid krijgt en zelf initiatief mag nemen. Je kunt het hier zo leuk maken als dat je zelf wilt! De collega's houden hier van een geintje op zijn tijd, dus je moet daar wel tegen kunnen en lekker mee doen! De organisatie is het beste te bereiken met eigen vervoer, maar de bus is ook een optie. 

Jouw profiel

Functie-eisen:

  • opleiding op MBO-niveau; 
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift ;
  • enige jaren relevante werkervaring; 
  • bekend met MS Office;

Verder kan jij goed in teamverband werken en ben jij stressbestendig, flexibel en accuraat. Goede contactuele eigenschappen en een klantvriendelijke instelling zijn uiteraard vanzelfsprekend. 

Bij voorkeur ben je beschikbaar voor 40 uur per week, maar 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, mits verdeeld over 5 dagen. De werktijden zijn van 8.30 uur tot 17.00 uur. 

Het aanbod

Deze functie is met uitzicht op vast dienstverband. Je start eerst via ons op detacheringsbasis en daarna krijg je bij goed functioneren een jaarcontract aangeboden. De salarisindicatie bedraagt EUR 2650,00 bruto per maand op fulltime basis. Onze opdrachtgever kent 13 ATV dagen welke je in de periode dat je via ons werkt, gecompenseerd krijgt bovenop je salaris en wanneer je in dienst treedt krijg je ze daadwerkelijk in dagen. 

Ben jij de Commercieel medewerker binnendienst die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV in een Word bestand. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Marina Dekker via 06 - 42 54 72 32. Zij staat je graag te woord.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2331. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marina Dekker
Business Manager
dekker@exactpi.nl
06 - 42 54 72 32
Verder zoeken