Verder zoeken

Communicatieadviseur

De functie

Je houdt alle collega's op de hoogte over alles wat er speelt binnen de organisatie en weet als geen ander hoe je belangrijke informatie duidelijk verstrekt naar de klanten. Je past o.a. video's toe en weet met jouw subtiele en prikkelende manier van communiceren het gewenste doel aantrekkelijk te maken. Dit alles doe je samen met jouw 3 andere communicatie collega's. Met elkaar blijven jullie innoveren en de kwaliteit hoog houden. Voor het ene project stel je een projectgroep samen met andere afdelingen en voor een andere taak neem je er zelf aan deel. Je zorgt in ieder geval voor duidelijke richtlijnen aan de hand van de communicatiestrategie en je weet daarnaast je collega's snel weer op weg te helpen bij ad-hoc communicatie vragen. 

De organisatie

Het betreft een organisatie met producten binnen de financiële branche. Klantbeleving staat hier centraal.  Dit realiseren zij met enthousiaste medewerkers die het gevoel van de organisatie uitdragen. Daar tegenover staat dat er bij drukte goed voor je gezorgd wordt met bijvoorbeeld gezonde maaltijden. En als het echt nodig is, worden de blikjes energie drank of verse sappen aangesleept. Leuke uitjes en borrels zijn kenmerkend voor deze organisatie. Intern werk je nauw samen met ambitieuze collega's op HBO/WO niveau. Jouw eigen team bestaat uit 3 andere collega's.

Jouw profiel

De Communicatieadviseur die wij zoeken heeft een gedurfde mening en voelt zich thuis binnen een jonge organisatie. 

Wat verder belangrijk is om in aanmerking te komen voor deze vacature:

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding, met minimaal havo als vooropleiding (bij voorkeur);
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, je bent communicatief ijzersterk en weet op verschillende niveaus te communiceren;
  • Je hebt een instelling van: 'Niks is mij te gek!', maar je blijft wel met beide benen op de grond staan!
  • Je bent een stabiele factor en een loyale werknemer die zich de komende jaren in deze functie vast wilt bijten. 
  • Je houdt van aanpakken en woont bij voorkeur op max. circa 30 minuten reisafstand.

Daarnaast is het belangrijk dat je geen 'jobhop' CV hebt. Heb je bijvoorbeeld in de afgelopen 5 jaar meer dan 3 verschillende werkgevers gehad, dan is dat helaas een 'no go'. 

Het aanbod

Voor deze functie krijg je direct een contract bij onze opdrachtgever aangeboden. Zij bieden een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris ligt tussen de €3000,- en €4000,- bruto per maand op basis van fulltime.

Ben jij de Communicatieadviseur die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw beknopte CV (in Word document) en originele motivatiebrief. Een Nederlandse taaltest maakt onderdeel uit van deze procedure. 

Wil je meer informatie, bel dan met Birgit van der Heide, 010 4141311. Zij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2051.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Birgit Van der Heide
Recruitment Consultant
010-414 13 11
vanderheide@exactpi.nl
Verder zoeken