Verder zoeken

Controller | Student | Stage HBO | Meewerkstage

De functie

Voor afdeling Controlling hebben wij per februari 2018 een meewerk stageplaats voor een student  voor een periode van 5-6 maanden. De meewerkstagiair gaat de afdeling op administratief en commercieel gebied ondersteunen.  De meewerkstage is voor 5 dagen per week (39 uur per week).

De meewerk stage omvat in het bijzonder:

  • Uitvoeren van internal Control activiteiten;
  • Verbeteren van procedures en werkinstructies
  • Assistentie op de afdeling controlling bij Budget/Forecast.

Wij zoeken echt een meewerkstagiair, dus als jij een afstudeeropdracht zoekt kom je niet aanmerking.

De organisatie

BMW Group Financial Services is evenals BMW Group Nederland een dochteronderneming van BMW AG. Als 'lease- en financieringsmaatschappij van het huis' werkt BMW Group Financial Services hecht samen met de Nederlandse BMW en MINI dealerorganisatie. De maatschappij is een gespecialiseerde financiële dienstverlener met aansprekende producten / diensten. Er is keuze uit alle denkbare vormen van leasing, financiering en verzekeringen.

De afdeling Controlling is verantwoordelijk voor het uitvoeren van bedrijfseconomische analyses, rapportages, diverse controletaken en environmental affairs. Het zorg dragen voor de totstandkoming, analyse en interpretatie van tijdige en betrouwbare management informatie (planning en control) behoren tot de verantwoordelijkheden.

Jouw profiel

Voor deze uitdagende meewerk stage binnen de afdeling Controlling kom je in aanmerking als jij  met de volgende opleiding bezig bent: 

  • HBO richting bedrijfseconomie en je beschikt over onderstaande vaardigheden:
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Vaardig met Microsoft Office  (Excel, Acces);

 Verder passen de volgende persoonlijke kenmerken bij jou 

  • Je bent hands-on en een creatieve stagiair die in staat is zelfstandig te werken . Je bent flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk en communicatief vaardig;
  • Je hebt natuurlijk enige affiniteit met de automotive branche en lease-, financierings- of bankproducten.
  • Je kunt per 1 februari 2018 voor 5 maanden fulltime stage lopen. 

Het aanbod

Een meewerkstage binnen de afdeling Controlling "Dit is een uitdagende functie waarin jij je nooit verveelt"

" data-toggle="1ltfq5-tooltip" data-tooltip="ilfzdj-tooltip" data-yeti-box="1ltfq5-tooltip" tabindex="108" title="">waar je absoluut uitdaging in kunt vinden. Je wordt tijdens jouw stage goed begeleid door de Controller.

De werktijden bij BMW zijn 39 uur per week. BMW is "De locatie is ideaal gelegen tegenover het station"

" data-toggle="v5oyj3-tooltip" data-tooltip="wun18j-tooltip" data-yeti-box="v5oyj3-tooltip" tabindex="107" title="">goed te bereiken met het openbaar vervoer. " data-toggle="gogntz-tooltip" data-tooltip="7a5sn5-tooltip" data-yeti-box="gogntz-tooltip" tabindex="106" title="">Je werkt in een formele omgeving met ambitieuze collega's waar je veel van kunt leren. Deze stage bij dit mooie bedrijf binnen de Automotive zal beslist een uitstekende aanvulling zijn voor jouw CV.

Ben jij geïnteresseerd? Wil je meer weten dan kan je  contact opnemen met Eva van Hoek 070-3624736. Of stuur direct jouw CV met motivatie, de tijd dringt want de gesprekken zijn op korte termijn en de startdatum 1 februari 2018!

Ga je tijdens de feestdagen op vakantie? Geen probleem! Geef dat dan even aan, maar reageer voordat je op vakantie gaat! 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Eva van Hoek
Senior Business Manager
070-362 47 36
Verder zoeken