Verder zoeken

Controller Verzekeringen

De functie

De Controller gaat werken in een enthousiast team met 7 medewerkers. Je werkt binnen een professionele omgeving waar Samen, Zeker en Betrokken de kernwaarden zijn. Dit team geeft invulling  aan de recent vernieuwde en opgezette planning- en control cyclus en aan cost control. In de context van een continu veranderende omgeving en een organisatie die hierop anticipeert, ben je in staat om invulling te geven aan sturing en beheersing. 

De Controller vervult een belangrijke rol in de ondersteuning op het gebied van Control bij de uitwerking en monitoring van de strategie, financieel en niet-financieel. Verschillende aspecten vanuit financial control zoals asset liability management, winstgevendheid en cost control weet je nadrukkelijk te betrekken bij de invulling van jouw functie.

In deze baan heb je inzicht in de gehele organisatie, op het gebied van bedrijfsvoering en producten. Als Controller ben je zichtbaar en je bent een sparring partner voor de business. Vanuit jouw expertise denk je mee met het senior management over de ontwikkeling van de business en de organisatie. Het betreft een bestaande functie in verband met het vertrek van de huidige Controller. 

In deze baan heb je te maken met Interessante vakinhoudelijke vraagstukken zoals over kapitaalmanagement, winstgevendheid, cost control en verandermanagement.  Je gaat zelfstandig vraagstukken op het gebied van controlling en risicomanagement oplossen.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke pensioen- en levensverzekeraar met 200 werknemers. Zij bieden klanten financiële zekerheid.

In 2018 hebben zij een vernieuwingsslag gehad op het gebied van productontwikkeling, ICT en communicatie. Bij deze organisatie word je gestimuleerd om je ideeën te delen en projectmatig te werken. Kerncompetenties zijn: deskundig, inlevend, proactief en resultaatgericht. 

Jouw profiel

Wij zoeken een geroutineerde Controller die over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt. Je profileert jezelf snel binnen een organisatie Je kunt je verhaal goed doen naar het senior management. Dit betekent ook dat je over een flinke portie overtuigingskracht beschikt.  Je bent in staat om vanuit financieel perspectief  het bredere verband met de business maken.

  • De ideale kandidaat heeft een vooropleiding op minimaal VWO niveau gevolgd met een afgeronde HBO of WO opleiding, richting controlling, (bedrijfs)economie of accountancy;
  • Het de wens van deze opdrachtgever dat je ervaring hebt binnen de verzekeringsbranche, bij voorkeur binnen levens- of pensioen verzekeringen; 
  • Deze organisatie werkt met Solvency II en asset liability management. Je hebt ook kennis en ervaring met modelleren in Excel. 

Sterke skills die jij ook moet hebben:

  • Analytisch 
  • Rekenkundig 
  • Kan goed werken bij tijdsdruk

Het aanbod

Je treedt direct in dienst bij deze werkgever. Zij bieden jou een informele werkomgeving waar iedereen betrokken is. Je wordt gestimuleerd om je ideeën te delen en projectmatig te werken. Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om je verder te ontwikkelen met vakgerichte opleidingen of cursussen. 

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor het Verzekeringsbedrijf. Hier past een goed salaris bij tussen € 4.500-€ 5.500 bruto per maand op basis van 38 uur per week. Het is mogelijk om hier 32 uur te werken, maar 4x9 is geen optie. Daarnaast krijg je een 13e maand. 

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatie procedure.

Kom werken bij deze mooie organisatie waarin je alle kansen krijgt om jouw kennis en ervaring binnen Controlling volledig te benutten.  Solliciteer dan nu. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Peggy Kooper, 0629537153.

Referentienummer: 2339

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Peggy Kooper
Recruitment Consultant
0629537153
kooper@exactpi.nl
Verder zoeken