Verder zoeken

Corporate Recruiter Senior

De functie

Ben jij een ervaren (corporate) recruiter of vestigingsmanager die een combinatie zoekt van recruitment, sourcing en HR taken? Dan is dit je kans om hier je 'eigen toko' voor op te gaan zetten!

In deze functie ben jij de schakel tussen de declaranten en high-end consultants die via deze organisatie aan het werk zijn bij hun klanten. Jij verzorgt dan ook de werving & selectie van deze doelgroep en jij bent hun eerste aanspreekpunt, als ook voor de klanten. Daarnaast kan het af en toe ook voorkomen dat je voor een staffunctie moet werven. Hiervoor onderhoud je dan ook de contacten met de werving & selectie bureaus die jou hierbij ondersteunen. Tevens zal het onderdeel opleidingen en trainingen onder jouw hoede komen te vallen en sta jij medewerkers te woord inzake eerstelijns HR vraagstukken. 

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in deze functie, dus je kan zelfstandig aan de slag om 'jouw eigen toko' hiervoor op te gaan zetten! 

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die zich op Europees niveau richt op het aanbieden van totaaloplossingen op het gebied van douane services. In deze functie werk je nauw samen met de commercieel manager die een buitendienst functie heeft en steeds op pad is bij de klanten en prospects en je komt op de kamer te zitten bij de HR Manager en met haar zal je ook veel samenwerken en sparren. 

Jouw profiel

Kandidaten met ervaring als senior intercedent, vestigingsmanager of corporate recruiter nodigen wij van harte uit om te solliciteren! Het is wel goed om je er bewust van te zijn dat het hier echt een operationele functie betreft, dus je staat echt zelf 'met je voeten in de klei'. We zoeken dan ook een stevige persoonlijkheid die het hoofd koel kan houden in deze toch wel stoere mannenorganisatie! Jij gaat recht op je doel af en laat je niet afleiden wanneer het een keer tegen zit. 

Het aanbod

Je komt direct bij onze opdrachtgever in dienst voor 32 of 40 uur per week en het salaris voor deze functie ligt tussen de EUR 3500 en EUR 4000 bruto per maand op full time basis. 

Ben jij dé persoon die wij zoeken? Solliciteer dan snel. Voor meer informatie kan je bellen met Cynthia Radjpalsingh, 06 15 67 21 15. Zij vertelt je graag meer. 

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2238. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
06 - 15 67 21 15
cynthia@exactpi.nl 
Verder zoeken