Verder zoeken

Customer Service Medewerker | Internationaal

De functie

Ben jij op zoek naar een internationale, veelzijdige klantenservice functie bij een beursgenoteerde organisatie? Heb jij een afgeronde HBO opleiding en enige ervaring met service geven aan klanten? Dan is dit een mooie carrière kans. Dit is wat je gaat doen:

Je wordt een belangrijke schakel tussen de klant en de service afdeling. Hier komen de aanvragen voor onderhoud en de storingen binnen van klanten uit de Benelux. Jij bent het eerste aanspreekpunt en je zorgt ervoor dat alles netjes en klantgericht wordt opgevolgd. Dit doe je door het verzoek correct door te spelen naar de monteurs. Je verzorgt ook de planning van de monteurs. Daarnaast ben je bezig met het maken en opvolgen van offertes. 

De organisatie

Bij deze internationale beursgenoteerde organisatie werken circa 100 mensen op het hoofdkantoor in de regio Rotterdam. De organisatie is sterk groeiende en biedt veel mogelijkheden. De mensen die er werken zijn spontaan, ambitieus, hebben talent en willen graag meegroeien met de organisatie. De sfeer is informeel en gezellig. De voertaal (schriftelijk) is voornamelijk Engels. 

Jouw profiel

Dit is een ideale baan voor kandidaten met een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met bijvoorbeeld stage ervaring in een internationale organisatie. Het liefst een stage waar je goed met klanten moest omgaan. Om deze functie goed te kunnen doen, is het belangrijk dat je zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend beheerst.  Je bent stressbestendig en blijft ook tijdens drukke periodes accuraat werken. Je kunt goed omgaan met collega's uit verschillende culturen. Heb je ook nog kennis van de Franse taal, dan is dat een pre. Je kunt hier 32 tot 40 uur per week aan de slag.  


Het aanbod

Je gaat rechtstreeks in dienst bij deze organisatie met een contract voor bepaalde tijd.  De salarisindicatie voor deze baan ligt tussen de EUR 2100 en EUR 2300 bruto per maand op fulltime basis. Je krijgt goede secundaire arbeidsvoorwaarden aangeboden, zoals een 13e maand en een hele goede bonusregeling. 


Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
cynthia@exactpi.nl
06 - 15 67 21 15
Verder zoeken