Verder zoeken

Customer Support Medewerker Frans

De functie

Als Customer Support Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de Franstalige key accounts. Je informeert hen zodanig over de producten en mogelijkheden, dat de klant alles weet over de producten en diensten en mogelijkheden. Ook informeer je hen over levertijden etc. Deze vragen komen per telefoon of e-mail binnen uit Nederland en daarbuiten. Je ondersteunt in deze rol dus de verkoopafdeling.  Van jou wordt verwacht dat je top service geeft, dat je je aan afspraken houdt en dat je de vragen accuraat en snel beantwoordt. Je draagt bij aan een optimale klanttevredenheid.

Je gaat werken in een team met 5 collega's, waar ieder verantwoordelijk is voor een bepaalde regio met een daarbij behorende taal. 

De organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende internationale organisatie binnen de Automotive. Het bedrijf heeft ruim 200 medewerkers en is werkzaam vanuit Nederland, Duitsland en Tsjechië, waarbij de vestiging in Nederland 70 medewerkers heeft. Deze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen. En er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Jouw profiel

Jij bent de persoon die wij hopen te vinden als je ervaring hebt met het beantwoorden van productvragen in het Frans, Engels en zo mogelijk ook in het Nederlands. Je bent gewend dit te doen in een commerciële organisatie. Dit betekent dat je een vraag goed kunt inventariseren om vervolgens met een goed antwoord te komen. Waar nodig ben je niet bang om een collega om raad te vragen. Je bent natuurlijk heel erg klantgericht en je beschikt over een flinke dosis energie. Je bent flexibel en doet er alles aan om jouw klant tevreden te stellen door hen zo snel en accuraat mogelijk van dienst te zijn. Het is belangrijk dat je communicatief goed bent in spreken en schrijven in ieder geval in het Frans en Engels.

Kom jij werken bij deze gedreven en ambitieuze organisatie die sterk groeit? Ben je nieuwsgierig naar dit mooie maatwerkproduct binnen de Automotive?  Kom maar op met je CV. Schrijf ook even een flitsende motivatie waaruit blijkt dat jij de persoon bent die wij zoeken.  

Hier wacht jou namelijk een vaste baan voor 40 uur per week. En ben je een kei dan is 32 uur bespreekbaar.   

Het aanbod

Wat krijg je in deze baan

Ten eerste geldt: Je gaat starten met een maandsalaris  tussen € 2.000-2.500, maar let op je kunt snel stappen maken. Ten tweede: uitdaging en afwisseling. En niet onbelangrijk, deze werkgever heeft een gezond bedrijf met een informele werksfeer, waar jouw inzet, creativiteit, flexibiliteit en eigen initiatief echt wordt zeker gewaardeerd en beloond. Natuurlijk wordt ook aan jouw toekomst en ambities gedacht met goede opleidingsmogelijkheden als je verder wilt.

Je kunt ook jaarlijks lekker met vakantie, want je krijgt 25 vakantiedagen en nog eens 13 ADV dagen als je fulltime werkt.

Dus laat ons nu weten wat jij kunt en weke ervaring jij hebt. Schrijf CV, plus een toelichting of motivatie in het Nederlands of Engels waarom wij JOU moeten voorstellen bij deze werkgever. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Amsterdam
Florence Droogné
Recruitment Consultant
06-55 23 29 24
Verder zoeken