Verder zoeken

Customer Support Medewerker

De functie

Als Customer Support Medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de key accounts. Je informeert hen over de producten, diensten en mogelijkheden. Je informeert hen ook over levertijden enzovoorts. Deze vragen beantwoord je telefonisch of per mail. Je ondersteunt in deze rol dus de verkoopafdeling. Van jou wordt verwacht dat je top service geeft, dat je je aan je afspraken houdt en dat je de vragen accuraat en snel beantwoordt. Kortom, jij draagt bij aan een optimale klanttevredenheid.

Je gaat werken in een team met 5 collega's, waar ieder verantwoordelijk is voor een bepaalde regio met de daarbij behorende taal. bijv. Engels, Duits of Frans. 

De organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende internationale organisatie binnen de Automotive. Het bedrijf heeft ruim 200 medewerkers en is werkzaam vanuit Nederland, Duitsland en Tsjechië, waarbij de vestiging in Nederland 70 medewerkers heeft. Deze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen. En er is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing.

Jouw profiel

Jij bent de ideale kandidaat als jij: 

  • Ervaring hebt met het beantwoorden van productvragen in het Nederlands en Engels in een commerciële organisatie.
  • Goed vragen kan inventariseren en beantwoorden.
  • Klantgericht bent en beschikt over een flinke dosis energie.
  • Flexibel bent en doet er alles aan om jouw klant tevreden te stellen door hen zo snel en accuraat mogelijk van dienst te zijn
  • Communicatief vaardig bent in woord en geschrift
  • Goed kan samenwerken.

Kom jij werken bij deze gedreven en ambitieuze organisatie die sterk groeit? Ben je nieuwsgierig naar dit mooie maatwerkproduct binnen de Automotive?  Kom maar op met je CV. Schrijf ook even een flitsende motivatie waaruit blijkt dat jij dé ideale kandidaat bent. Hier wacht jou namelijk een vaste baan voor 40 uur per week. 

Het aanbod

Wat kan jij verwachten:

  • Salaris tussen € 2.000-2.350, waarbij je snel stappen kan maken. 
  • Niet onbelangrijk, deze werkgever heeft een gezond bedrijf met een informele werksfeer, waar jouw inzet, creativiteit, flexibiliteit en eigen initiatief echt wordt zeker gewaardeerd en beloond.
  • Natuurlijk wordt ook aan jouw toekomst en ambities gedacht, want er zijn goede opleidingsmogelijkheden als je verder wilt.
  • Je kunt ook jaarlijks lekker met vakantie, want je krijgt 25 vakantiedagen en nog eens 13 ADV dagen als je fulltime werkt.

Dus laat ons nu weten wat jij kunt en welke ervaring jij hebt. Schrijf een toelichting of motivatie waarom wij JOU moeten uitnodigen voor een gesprek!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Amsterdam
Florence Droogné
Recruitment Consultant
06-55 23 29 24
Verder zoeken