Verder zoeken

Desktop Support medewerker 

De functie

Om de automatisering samen met het groeiende aantal klanten vol te kunnen houden, is ruime tijd voor Research en Development nodig. Deze tijd wordt nu te vaak van de technische specialisten gekaapt door verzoeken die even 'tussendoor' moeten, of door wijzigingen op bestaande technologie die klanten doorgevoerd willen hebben.

Daarom zoeken wij een ICT starter is die support gaat geven aan klanten. Je maakt deel uit van een hecht team, de sfeer is uitstekend en het werkplezier staat hoog in het vaandel. Je wordt ook betrokken bij het intern overleg waar jij een actieve bijdrage aan kunt leveren. 

Wat ga jij precies doen:

  • Je wordt ingezet op alle voorkomende activiteiten rondom support op afstand. Dit betekent dat je de inkomende (telefonische) supportverzoeken registreert en afhandelt. Voor verzoeken die je niet direct kunt afhandelen ga je de benodigde informatie verzamelen en registreren voor verdere behandeling door een collega.  Je bewaakt dat de uitvoering van supportprocessen goed wordt gedaan.
  • Je vult de kennisdatabase, met bijvoorbeeld terugkerende verzoeken en je ondersteunt hierin de technisch specialisten .  
  • Je zorgt ervoor dat de klanten blij met jou zijn, want je geeft hen als het nodig blijkt ook advies om hun systemen efficiënt te gebruiken.  

Kortom: Jij bent een waardevolle aanvulling van het team in de breedste zin van het woord.  "Jezelf overbodig maken geeft ruimte om leukere dingen te doen"

 

De organisatie

Deze kleine professionele organisatie beheert dagelijks meer dan 1500 desktop-gebruikers. Samen met andere diensten zijn er meer dan 2500 klanten actief. Deze organisatie doet (alleen) technisch (remote) beheer op deze omgevingen. Het aantal verzoeken voor ondersteuning is laag, gemiddeld lager dan 10 meldingen per dag. Dat is mogelijk door verregaande automatisering van werkzaamheden.

Jouw profiel

Binnen dit team ziet men graag een enthousiaste startende supportmedewerker met goede communicatieve vaardigheden. Je staat aan het begin van je ICT carrière of je bent bijna klaar met jouw MBO-ICT opleiding. Je hebt ook een ICT stage gedaan.  

Je kunt een klant telefonisch goed te woord staan. Ook kan jij foutloze e-mails en kennisartikelen schrijven. Je hebt een groot inlevingsvermogen, zodat je goed kunt inschatten wanneer een verzoek spoed heeft omdat er bijvoorbeeld bedrijfsbelangen meetellen. Met klanten omgaan is een tweede natuur voor jou. Je begrijpt dat zij niet zo technisch als jij zijn. Je legt hen dingen uit in begrijpelijke taal.  

De klanten hebben voornamelijk Windows Server 201X omgevingen.Met Microsoft Remote Desktop geef je support of afstand. Binnen deze omgevingen krijg je ook te maken met RES WorkSpace en RES Automation manager.

Het is handig als je enige kennis hebt van Microsoft SQL server en Exchange 201x.

Mocht je nog niet zover zijn, maar heb je wel enige kennis van dit platform, en je bent snel van begrip, dan kan je de rest natuurlijk leren. Hoe meer kennis je meebrengt hoe beter. Dat geldt ook voor wat betreft onderstaande zaken:

  • Je kunt al wat scripts schrijven en je bent bekend met een support systeem zoals Topdesk.
  • je bent enigszins bekend met Linux

Je begrijpt het vast: Wij zoeken een ICT starter met passie. Je wilt graag verder komen in de ICT.  In deze omgeving krijg je de kans uit te groeien naar een specialist.

 Zie jij jezelf terug in dit profiel? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet, waaruit blijkt dat jij de persoon bent die wij zoeken. 

Het aanbod

Je gaat via Exact Personeelsintermediair aan de slag. Of dit op termijn een vaste baan wordt, ligt aan jouw inzet en prestaties. Je gaat werken binnen een technisch team van hoog niveau. Dit geeft jou de kans om veel bij te leren. Er worden opleidingsmogelijkheden geboden en een goed salaris voor een junior en is afhankelijk van de kennis en stage ervaring die je meebrengt en ligt rond de € 2400 bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

De werklocatie is Nieuwegein. Vanaf bijvoorbeeld Utrecht is het een half uurtje met de bus en dan nog 10 minuutjes lopen. Eigen vervoer is natuurlijk handig.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Florence Droogné
Recruitment Consultant
06 55 23 29 24
Verder zoeken