Maak kennis met Amy van Soldt

  • { Samen zorgen we ervoor dat jij met je nieuwe werkgever in contact komt, waar jij jezelf de aankomende jaren verder gaat ontwikkelen }

    Amy van Soldt

Wat zijn jouw sterke punten?

“Duidelijke en heldere communicatie, geïnteresseerd in talenten en ambities van de kandidaten en begeleiding bieden aan kandidaten die solliciteren lastig vinden.”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Werken met je hoofd en hart betekent dat je met plezier naar je werk gaat. Ik ben trots dat ik deel uitmaak van zo’n mooie en ambitieuze club en ga met een grote glimlach naar mijn werk. Ik daag mijzelf continu uit om de beste versie van mezelf te worden, bring your heart to work. Wat je doet, doe je goed en wil je nog beter doen. Ik sta er gelukkig niet alleen voor. Mijn collega’s weten mij te motiveren, inspireren en te betrekken bij alle stappen. Samenwerken is the key.”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Vanaf het eerste moment dat ik bij Exact naar binnen liep, kon ik mijzelf zijn. Ik werd geaccepteerd om wie ik ben en kan mij verder ontwikkelen als persoon en recruiter. Ik ben terecht gekomen in een familie waar hard wordt gewerkt en successen worden gevierd. Mijn bijdrage aan de groei van Exact wordt gewaardeerd en dat betekent niet dat je alleen kandidaten koppelt aan de juiste vacature. Je mening wordt daadwerkelijk gehoord en er wordt actie op ondernomen.”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Naast mijn werk vind ik het fijn om vrijdag na werk door te lopen naar de Witte de Withstraat. Een hapje eten en vervolgens een wijntje drinken met collega’s en/of vrienden is een goede manier om de week af te sluiten. Als ik op vakantie ga zoek ik graag de zon op. Tijdens mijn stage op Bonaire heb ik een aantal Kitesurf lessen gevolgd. Hoe leuk is het om dat op vakantie weer op te pakken! Verder ben ik een aantal keer per jaar te vinden op festivals, misschien kom ik jou daar wel tegen?”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Een sollicitatieprocedure is voor velen spannend (dat vind ik zelf namelijk ook). Wat ik belangrijk vind, is dat je vanaf het eerste moment bij mij terecht kan met al je vragen. Vragen over je cv, sollicitatiegesprek of arbeidsvoorwaarden, ik neem al je onzekerheden weg. De communicatie is open en transparant zodat jij niet voor verrassingen kom te staan. Samen zorgen we ervoor dat jij met je nieuwe werkgever in contact komt, waar jij jezelf de aankomende jaren verder gaat ontwikkelen.”