Maak kennis met Anjali Mohan

  • { Het is voor mij heel belangrijk dat ik de persoon achter het cv leer kennen, daar ga ik dan ook naar op zoek. }

    Anjali Mohan

Wat zijn jouw sterke punten?

“Ik ben sociaal, denk graag out of the box en ik leer snel. Ik raak in een flow wanneer er goede energie hangt om me heen met de juiste mensen. Daar word ik blij van en dan geniet ik ervan om te doen wat ik graag doe. Dit is zowel op de werkvloer als in mijn social life. Muziek brengt mij ook altijd in een goede flow! ”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Voor mij betekent dit dat ik altijd mijn gevoel moet volgen. Maar dat ook mijn hoofd op één lijn moet zitten en dat is niet altijd makkelijk! Als het er dan op aankomt, volg ik toch mijn hart.”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Ik ben nog een junior binnen Exact! Maar het vertrouwen en de vrijheid die mij direct is gegeven vanaf het begin, waardeer ik heel erg. Exact gelooft in mij!”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Lastige vraag, want ik hou van heel veel dingen en vooral genieten van het leven! Gezellige dingen doen met mijn familie en vrienden is iets wat mij altijd de juiste energie geeft. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om paard te rijden en hou ik mij bezig met content maken voor mijn eigen socials. Ik ben ook model en make-up zal altijd een grote passie van mij blijven. Ik vind het heel fijn dat ik dit allemaal goed kan combineren met mijn werk bij Exact. ”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Je mag van mij verwachten dat ik altijd 100% inzet toon om de juiste match voor jou te vinden. Het is voor mij heel belangrijk dat ik de persoon achter het cv leer kennen, daar ga ik dan ook naar op zoek. Daarnaast mag je van mij open communicatie, eerlijkheid en een flinke dosis humor verwachten.”