Maak kennis met Anne Martiene Gerritsen

  • { Ik doe wat ik zeg, geen vraag is mij teveel en ik ben vooral benieuwd naar jouw wensen en talenten zodat ik op zoek kan gaan naar de perfecte baan voor jou. }

    Anne Martiene Gerritsen

Wat zijn jouw sterke punten?

“Oprechte interesse in de mens achter het CV en een enorme drive om mensen te bemiddelen naar een nieuwe baan, met als doel dat zij net zoveel werkgeluk kunnen ervaren als ik.”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Bij Exact mag en kan ik helemaal mezelf zijn. Het zakelijke kan ik hier goed combineren met mijn gevoel en dat blijft mijn inziens toch altijd een zeer goede raadgever. Ik krijg hier alle mogelijke tools aangereikt om mijzelf binnen het vakgebied en als mens te ontwikkelen. ”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Vanaf mijn eerste werkdag bij Exact en eigenlijk al tijdens de sollicitatieprocedure, ervaar ik een gevoel van thuiskomen. Exact is een open en transparante organisatie waar alles goed geregeld is. Niet alleen voor ons Exacters maar zeker ook voor de werkenden.” Hier krijg je volop vertrouwen, word je ingezet op je kracht en zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden. De Sky is de Limit. Dit, samen met gezellige collega’s met veel vakkennis, maakt het voor mij de ideale werkplek. Ik ben geen vroege vogel maar ik kom ik elke dag met veel plezier mijn bed uit om te werken bij Exact.”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Lekker genieten in en van mijn huisje. Meubels scoren via marktplaats, opknappen en daarmee mijn interieur opfrissen. Tijd doorbrengen met familie en vrienden, samen koken of een spelletje doen. Ik werk 4 dagen in de week bij Exact en ik ga dit in de nabije toekomst combineren met een vrijwillige functie bij Vluchtelingenwerk Nederland. Hier ga ik nieuwe medelanders ondersteunen bij het solliciteren. Hierbij kun je denken aan het opstellen van een CV en motivatiebrief. Ik hoop dat zij zich mede hierdoor weer “echt mens” gaan voelen door hun talent in te zetten en een mooie toekomst kunnen opbouwen.”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Ik doe wat ik zeg, geen vraag is mij teveel. Ik ben vooral benieuwd naar jouw wensen en talenten, zodat ik op zoek kan gaan naar de perfecte baan voor jou. Ik weet dat het zoeken naar een nieuwe baan een life changing ervaring is. Openheid, eerlijkheid en transparantie tijdens de gehele sollicitatieprocedure kan je van mij verwachten.”