Maak kennis met Charlene van Bunge-Asgarali

  • { Bij Exact doen wij graag net even dat stapje meer als relatiebeheerder om onze kandidaten en klanten te ontzorgen }

    Charlene van Bunge-Asgarali

Wat zijn jouw sterke punten?

“Ik leg proactief en snel contact met anderen, houd van open communicatie, ben geïnteresseerd in mensen en het bouwen van relaties.”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Dat betekent vooral mijn gevoel volgen. Soms betekent dat ook op je zesde zintuig afgaan en dingen doen waar je als persoon voor staat of voor wil hard maken in de samenleving. Dat mijn manier van werken past bij mijn normen en waarden en dat ik voor een organisatie werk die dit ook nastreeft.”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Omdat gebleken is dat Exact een organisatie is die durft mee te bewegen met haar medewerkers. Zowel in privé als werk, durven zij out of the box te denken als het gaat om mogelijkheden, kansen en niet in belemmeringen. Je bent onderdeel van een mooi bedrijf, waarbij het voelt alsof je ook een stukje kan en mag ondernemen.”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Naast mijn werk houd ik van veel reizen. Ik vind het leuk om met andere culturen te maken te krijgen en hiervan te leren. Daarnaast ben ik avontuurlijk ingesteld en ga ik graag op ontdekkingsreis in andere mooie landen. Ik vind het heel heerlijk om te sporten, leuke dingen te ondernemen met vrienden en familie.”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Van mij mag je een professioneel advies verwachten in onze samenwerking, waarbij ik alle belangen in het oog houd. Bij Exact doen wij graag net even dat stapje meer als relatiebeheerder om onze kandidaten en klanten te ontzorgen.”