Maak kennis met Esma Abdelatif

  • { Exact geeft mij de vrijheid om te ontwikkelen zoals ik dit wil. Ik kan 100% mezelf zijn en het beste uit mezelf halen. }

    Esma Abdelatif

Wat zijn jouw sterke punten?

“Ik ben erg mensgericht, waardoor ik voor de 100% ga om iemand zo goed mogelijk te helpen. Ik merk dat ik hier mijn voldoening ook uit haal. Ik geef vaak feedback aan anderen, omdat ik ze graag zie ontwikkelen en het beste van zichzelf naar boven wil halen. Daarnaast sta ik bekend om mijn flexibiliteit en kom ik mijn afspraken altijd na.”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Voor mij betekent het om concreet aan mijn doelen te werken waar ik zelf plezier van uit haal. Wanneer ik aan deze doelen werk, voelt het minder als ‘werk’ en meer als persoonlijke ontwikkeling en passie waar ik naartoe werk.”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Naast dat er een goede en gezellige werksfeer hangt, geeft Exact mij de vrijheid om te ontwikkelen zoals ik dit wil. Het werk is ook erg afwisselend, waardoor geen dag hetzelfde is en dit vind ik persoonlijk erg belangrijk. Ik kan 100% mezelf zijn en het beste uit mezelf halen bij Exact.”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarnaast heb ik een passie voor Zuid-Amerikaanse muziek en lekker uit eten gaan met vrienden. Ik luister ook graag podcasts als ik ergens naar toe ga en lees veel boeken die gebaseerd zijn op persoonlijke ontwikkeling.”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Ik zorg ervoor dat ik de juiste baan voor je vind die binnen jouw eisen vallen. Tijdens de procedure kan jij updates van mij verwachten. Als je met vragen zit, dan zorg ik ervoor dat ik jou zo snel mogelijk een antwoord kan geven. Daarnaast kan ik jou ondersteunen bij het voorbereiden op sollicitatiegesprekken.”