Maak kennis met Ilse Stokman

  • { Ik help mensen aan een nieuwe baan door naar ze te luisteren, door te achterhalen waar zij nou echt gelukkig van worden en wat hun drijft in het leven. }

    Ilse Stokman

Wat zijn jouw sterke punten?

“Ik ben iemand die dienstverlenend is ingesteld, dit komt voort uit mijn achtergrond in de hotellerie en het afronden van de Hotelschool. Het dienstverlenende komt terug in mijn vak als Recruitment Consultant; hoe mooi is het dat je mensen mag helpen aan een nieuwe baan/ de volgende stap in hun carrière. Ik word blij van telefoontjes of berichtjes van werkenden die zeggen dat ze ontzettend op hun plek zitten bij hun werkgever en dit de baan is die ze altijd al zochten.”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Met hoofd en hart betekent voor mij altijd je hart volgen met het gebruik van mijn verstand. Ik help mensen aan een nieuwe baan door naar ze te luisteren, door te achterhalen waar zij nou echt gelukkig van worden en wat hun drijft in het leven. Bij een ontmoeting met een kandidaat gebruik ik zowel mijn hoofd als mijn hart in de bemiddeling; past deze kandidaat op skills en op type bij de desbetreffende organisatie..”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Exact voelt voor mij als een warm bad; een familie en een verbondenheid. Mensen hebben respect voor elkaar, je bent er voor elkaar en je hebt allemaal hetzelfde doel voor ogen en dat is die mooie nieuwe job binnen halen of die mooie bemiddeling realiseren. Dit alles wordt gerealiseerd zonder harde targets of strakke regels maar doe je juist op jouw eigenzinnige manier. Dat maakt mij succesvol en gelukkig bij Exact.”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Ik ben een echt mensen mens, ik omring me graag met familie en vrienden, in de vorm van een drankje op het terras, in de kroeg of op een festival. Verder ben ik sportief; loop ik graag hard, fitness ik en ga ik jaarlijks op wintersport. Naast wintersport plan ik graag een jaarlijks steden tripje of een mooie verre reis, zo staat nu Zuid Afrika op de planning.”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Graag plan ik na een telefonisch korte screening een afspraak met je in op kantoor om elkaar te leren kennen. Gedurende dit kennismakingsgesprek ligt de focus op jou leren kennen; wat zoek je in je nieuwe baan, welke branche past bij je etc. Na onze kennismaking ga ik hard op zoek naar DE baan voor jou; deze functie kan ik reeds voor ogen hebben omdat ik je aan de hand daarvan heb uitgenodigd op kantoor of die baan ga ik voor je zoeken in samenwerking met de Business Managers. Ik zal wekelijks met je in contact blijven over de voortgang, ik geef je tips ter voorbereiding voor je sollicitatiegesprek en ik begeleid je gedurende het hele proces. Heb je de baan in de pocket? Mooi! Maar mijn taak zit er dan nog niet op hoor; ook gedurende de periode dat je werkzaam bent bij onze opdrachtgever zal ik geregeld met je in contact blijven om te vragen hoe het gaat en kom ik langs om je werkplek te bekijken.”