Maak kennis met Kasia Lamens

  • { Mijn doel als recruiter is om een langdurige match te maken waarbij zowel jij als jouw nieuwe werkgever ook op lange termijn tevreden zijn. }

    Kasia Lamens

Wat zijn jouw sterke punten?

“Ik krijg veel energie van het maken van de juiste match tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Elke vacature zie ik als een nieuw project dat ik graag coördineer: van vacature inventarisatie tot de contractbespreking met de aangenomen kandidaat.  Ik ben pas tevreden als alle partijen tevreden zijn! Ik onderhoud graag relaties met zowel kandidaten als de opdrachtgevers en besteed aandacht aan mijn netwerk; de meeste relaties die ik opbouw zijn langdurig. Daarnaast ben ik resultaatgericht en werk graag naar de gestelde doelen toe.”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Voor mij betekent het dat je jezelf mag zijn en jezelf mag laten zien als mens: met sterke maar ook met minder goede eigenschappen en alles wat bij jou hoort. Wij zijn zo veel meer dan alleen de functies die we uitvoeren. Ik ben van mening dat als je authentiek bent en jezelf laat zien, je dan in staat bent het beste uit jezelf te halen en langdurige en oprechte relaties op te bouwen.”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Exact is een bijzonder bedrijf dat in staat is om professionaliteit en succes (we zijn heel goed in wat we doen!) te combineren met een persoonlijke en warme benadering van mensen. En dat merk je intern en extern. Ik kies ervoor om bij Exact te werken omdat ik hier mijzelf kan zijn en welkom ben met alles wat bij mij hoort, ook mijn accent. En dat zorgt ervoor dat ik kan groeien en mijn werk met veel plezier doe.”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn familie en vrienden. Oorspronkelijk kom ik uit Polen en ik probeer dus regelmatig terug te gaan om mijn familie te bezoeken. Ik heb ook 2 honden die veel aandacht nodig hebben en ik die geef ik graag aan ze. Het is fijn om na een werkdag samen een wandeling in het park te maken. Daarnaast lees ik graag, kijk ik naar films of series en bij mooi weer ben ik te vinden in mijn tuin.”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Je mag van mij oprechte interesse in jouw wensen verwachten. Mijn doel als recruiter is om een langdurige match te maken waarbij zowel jij als jouw nieuwe werkgever ook op lange termijn tevreden zijn. Ik geef graag duidelijkheid over het proces zodat je continue op de hoogte bent en weet waar je aan toe bent. Ik kom mijn afspraken na.”