Maak kennis met Marina Dekker

  • { Mijn doel is een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan. Mag ik het jou laten ervaren? }

    Marina Dekker

Wat zijn jouw sterke punten?

“Ik heb 20 jaar ervaring in dit vak, daardoor heb ik een brede kennis en dat maakt mij allround inzetbaar. Ik ben betrouwbaar en kom altijd mijn afspraken na. Ik ben een professionele  gesprekspartner met oog voor persoonlijke aandacht en oprechte interesse. Ik voel aan wat nodig is, toon begrip en leef me in in hetgeen waar de klant tegenaan loopt en draag daar oplossingen voor aan. Ik sta voor wat ik te bieden heb. Ontzorgen, verbinden en inspireren!”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Dat alles wat ik doe ook altijd goed moet voelen. Ik doe niks waar ik niet achter sta en dat kan hier bij Exact. Sterker nog, dat wordt gestimuleerd. Luisteren naar je intuïtie is belangrijk, zeker ook bij zaken doen. ‘Volg je hart, want dat klopt!’ is mijn motto. Het zorgt voor meer vrijheid en succes.”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Wat ik leuk vind is dat je er écht toe doet bij Exact. We doen het echt met z’n allen en je krijgt vanaf dag één alle vertrouwen. Wij geloven in minimal management en dat betekent dat je echt je eigen toko neer kunt zetten en dat je dingen op je eigen manier mag doen. Als je je verantwoordelijkheid maar neemt. Targets hebben als uitgangspunt dat we de groei van Exact willen borgen en onszelf willen verbeteren. Daarbij heeft Exact echt oog voor haar personeel. De directie gaat soms heel ver om te zorgen dat het goed met ons gaat. Heel fijn ook om een werkgever te hebben waarbij je weet dat alles bespreekbaar is.”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Ik heb 3 zoontjes, dus naast mijn werk ben ik daar lekker druk mee. Van één van hen ben ik de trainer en coach op de korfbal. Totdat ik mijn voorste kruisband en achillespees heb afgescheurd,  heb ik zelf ook van jongs af aan met veel plezier gekorfbald. Op dit moment ben ik aan het ontdekken of yoga iets voor mij is. In het weekend vind ik het leuk om naar een stad als Haarlem of Den Bosch te gaan, te shoppen, lekker ergens wat te eten en drinken of naar de bioscoop te gaan. Ook word ik erg blij van een bos- of strandwandeling en het allermeest kan ik genieten van op vakantie gaan. Op mijn bucketlist staat dan ook met stip bovenaan: een wereldreis maken! Of in ieder geval een keer voor onbepaalde tijd op reis gaan. De tijd aan jezelf hebben en genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft.”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Dat ik vanuit mijn passie voor dit vak erg gedreven ben om jou op de beste manier te ontzorgen! Ik overtref graag jouw verwachtingen door van toegevoegde waarde te zijn. Door jou succesvol aan de juiste mensen te verbinden. Dit alles met als doel een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan. Mag ik het jou laten ervaren?”

Lees hier ook een ander interview met mij.