Maak kennis met Peggy Kooper

  • { Ik ga altijd op zoek naar de mens achter het CV. Ik geef een eerlijk advies over de opbouw en inhoud van jouw CV en hoe wij gezamenlijk tot een mooi voorstel komen richting mijn klanten. Ik help jou door het hele proces naar een nieuwe baan. }

Wat zijn jouw sterke punten?

“Ik ben al 37 jaar recruiter. Bij topbedrijven in binnen- en buitenland en bij werving en selectiebureaus. Hierdoor heb ik veel functie- en marktinzicht opgebouwd. Binnen Exact behandel ik voornamelijk de zwaardere vacatures. Mijn liefde voor searchen en automatiseren pas ik toe binnen e-recruitment en ATS systemen. Vooral door moderne technieken slim toe te passen in ons recruitment proces. De baan van e-Recruitment specialist is mij dan ook op het lijf geschreven. Laat mij die speld in de hooiberg maar vinden.”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Ik zet mijn kennis in richting klanten en kandidaten. Met mijn levenservaring en algemene ontwikkeling ben ik voor beiden een goede gesprekspartner. In deze gesprekken laat ik zeker mijn enthousiasme en liefde voor het vak recruitment zien. Mijn energie is aanstekelijk.”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Bij Exact krijg ik de mogelijkheden om mijn kennis en ervaring in te zetten en te delen daar waar het nodig is. Gevraagd en ongevraagd. Mijn doel is altijd om een waardevolle medewerker te zijn voor de hele organisatie. Zo schrijf en geef ik diverse interne trainingen waaronder functie-inzicht, vacature teksten schrijven, Searchen en Carerix.  Dit geeft mij inspiratie en een fijn gevoel.”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Naast mijn werk maak ik websites en online shops voor ondernemers. Dit doe ik al 14 jaar met veel plezier. In mijn vrije tijd, besteed ik aandacht aan mijn gezin, kook ik graag. In mijn vakanties bezoek ik wereldsteden of ga ik dansen op Ibiza. Muziek speelt ook een grote rol in mijn leven. Mijn Spotify list bestaat uit Hip Hop, Rap, House, Jazz en Soul.”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Ik ga graag het gesprek aan met kandidaten over hun motivatie om op een bepaalde vacature te solliciteren. Ik ben ook op zoek naar de mens achter het CV.  Ik geef jou een eerlijk advies over de opbouw en inhoud van jouw CV en hoe wij gezamenlijk tot een mooi voorstel komen richting onze klanten. Ik help jou door het hele proces naar een nieuwe baan.”