Maak kennis met Raisa Muller-van Nieuwenhuize

  • { Als ik voor jou aan de slag ga, kun je er vanuit gaan dat de communicatie sterk is en ik het contact goed onderhoud, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. }

    Raisa Muller-van Nieuwenhuize

Wat zijn jouw sterke punten?

“Ik werk georganiseerd en planmatig en kan goed focus houden op dingen. Ook vind ik de communicatie en het relatiebeheer met kandidaten erg belangrijk. Ik neem de tijd voor kandidaten en kan goed luisteren.”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Door enerzijds te werken met je ratio, maar anderzijds met je gevoel. Dit betekent voor mij meedenken met zowel Exact, de opdrachtgevers en kandidaten, rationeel beslissingen nemen, maar ook naar je gevoel te luisteren en dicht bij jezelf te blijven.”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Bij Exact is er veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Je deelt je werk in op je eigen manier, dit geeft veel zelfstandigheid, maar zorgt ook voor veel flexibiliteit en een goede werk en privé balans. Daarnaast heerst er een prettige werksfeer en ondernemen we samen leuke activiteiten.”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Naast mijn werk hou ik veel van reizen. Ik heb grote interesse in andere culturen. Daarnaast houd ik van lezen, kunst en het bezoeken van concerten en festivals.”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Als ik voor jou aan de slag ga, kun je er vanuit gaan dat de communicatie sterk is en ik het contact goed onderhoud, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Daarnaast ben ik behulpzaam en denk ik met je mee. Na een uitgebreide kennismaking geef ik je advies en help ik je de sollicitatieprocedure zo goed mogelijk door te komen. Ook vind ik het belangrijk je feedback te geven zodat je jezelf kunt verbeteren.”