Maak kennis met Sandra Kroes

  • { Samen nieuwe ideeën bedenken en uitvoeren. Ik zorg ervoor dat onze uitingen er goed uitzien en dat ons verhaal helder overkomt. }

    Sandra Kroes

Wat zijn jouw sterke punten?

“Als ik aan het stoeien ben met teksten en woorden voor de website, een artikel of offerte, dan raak ik vaak in een flow waarbij ik mijn omgeving en de tijd helemaal vergeet. Heerlijk! Collega’s doen ook vaak een beroep op mij om informatie te ordenen. Geef mij een rommelige tekst of presentatie en ik maak er een logisch, lekker lopend verhaal van. Verder neem ik mezelf niet al te serieus, een beetje zelfspot en humor maken alles beter, wat mij betreft.”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Je werk goed doen èn tegelijkertijd jezelf kunnen zijn zonder anderen tekort te doen. Dat het bij ons niet alleen maar gaat om geld verdienen maar vooral om het welzijn van iedereen, vind ik een fijne manier van werken.”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Bij Exact is er enorm veel persoonlijke aandacht voor medewerkers, kandidaten en opdrachtgevers. Ik vind dat echt een meerwaarde, waar ik bovendien nog beter door wil presteren. Als medewerker krijg je vanaf het begin al de kans om jezelf op alle vlakken te ontwikkelen. Inmiddels ben ik binnen Exact zo de expert op het gebied van communicatie en marketing geworden, met de bijbehorende zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Doordat de arbeidsmarkt zo dynamisch is en er steeds nieuwe technologische ontwikkelingen zijn, verveelt mijn werk nooit. Dat ik zo’n leuke uitdagende baan kan combineren met een gezin met man en drie kinderen is geweldig. Het is daardoor soms woekeren met mijn tijd, maar mijn leuke collega’s en de enorme hoeveelheid waardering maken het helemaal waard.”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Buiten werk besteed ik uiteraard de meeste tijd aan mijn gezin. Daarnaast ga ik graag uit eten met man of vrienden. Italiaans en Mexicaans zijn favoriet. Verder houd ik erg van het strand (maakt niet uit wat voor weer het is), lezen, Netflix en vooral chocolade. Mijn guilty pleasures zijn: Abba, foute dansjes, chips en reallife programma’s als Selling Sunset en Love is blind.”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Ik vind het leuk om op de achtergrond te zorgen dat alles lekker loopt en dat mijn collega’s probleemloos hun werk kunnen doen. Dat onze uitingen er goed uitzien en ons verhaal helder overbrengen. Samen nieuwe ideeën bedenken en uitvoeren. Deadlines zijn heilig bij mij, als iets af moet, dan zorg ik dat dat lukt. De sfeer is trouwens heel bepalend voor mijn werk, dus ik zorg er ook voor dat er regelmatig gelachen wordt.”