Maak kennis met Sandra Thomas

  • { Persoonlijk en eerlijk contact vind ik erg belangrijk in de samenwerking en ik overtref graag jouw verwachtingen! }

    Sandra Thomas

Wat zijn jouw sterke punten?

“Mijn gedrevenheid! Ik ga altijd overal voor en kom mijn afspraken na. Door mijn passie voor het vak en mijn jarenlange ervaring in de branche heb ik veel kennis opgedaan en ben ik een professionele gesprekspartner.”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Bij alles wat ik doe volg ik mijn hart en blijf ik dichtbij mijzelf.  Het moet goed voelen. Wat ik doe, wil ik graag goed doen en dat komt tot uiting in mijn dienstverlening. ‘Bring your heart to work”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Exact is echt een bijzondere club met mensen en dat is heel fijn om daar onderdeel van uit te maken! Ik kan hier echt mijzelf zijn en er wordt mij ook de mogelijkheid geboden om mij zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak te kunnen ontwikkelen. De lijnen zijn kort en we gaan met respect met elkaar om. Daarnaast is het werk afwisselend en geen dag hetzelfde. Dat maakt het leuk. Naast het harde werken, doen we ook regelmatig leuke dingen met elkaar. Daardoor ga ik echt met plezier naar mijn werk!”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Naast mijn werk vind ik het heerlijk om te sporten! Dat is echt mijn uitlaatklep en daar krijg ik ook energie van! Naast het hardlopen, fitnessen en tennissen ga ik in de winter ook graag snowboarden. Ook hou ik van gezellige borrels en etentjes met vrienden en familie en kijk ik graag naar de voetbal- en hockeywedstrijden van mijn jongens!”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Ik ga met mijn gedrevenheid met veel enthousiasme voor je aan de slag. Persoonlijk en eerlijk contact vind ik erg belangrijk in de samenwerking en ik overtref graag jouw verwachtingen!”