Maak kennis met Shir Leenstra

  • { Als ik voor jou aan de slag ga kan je van mij verwachten dat ik jou als persoon graag wil leren kennen. }

    Shir Leenstra

Wat zijn jouw sterke punten?

“Ik ben erg dienstverlenend ingesteld. Ik vind het leuk om mensen te helpen en blij te maken met een nieuwe baan. Dit geeft mij veel voldoening. Mensen om mij heen vinden mij behulpzaam en betrouwbaar.”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“De juiste baan hebben waar je met veel plezier naar toe gaat, jezelf zijn en geaccepteerd worden. In de korte periode dat ik hier werkzaam ben, hebben mijn nieuwe collega’s mij onwijs goed opgevangen. Ik durf mijzelf te zijn en dat vind ik het belangrijkst.”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Tijdens mijn zoektocht naar een andere baan in deze speciale (corona) tijd, ben ik met een collega in contact gekomen. Zij was vanaf dag 1 heel open en eerlijk. Dit gaf mij het gevoel dat ik hier wilde werken. Na onze kennismaking is mijn gevoel versterkt. Iedereen behandelt elkaar met veel respect en Exact geeft veel trainingen geven om jezelf verder te ontwikkelen.

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Mijn grootste hobby naast werken is reizen. Ik ontdek graag nieuwe plekken op aarde om uit mijn comfort-zone te komen en daarvan te leren. Daarnaast houd ik van veel gezelligheid om mij heen en ben ik regelmatig met mijn vrienden op pad voor een drankje, dansje of een goed gesprek. ”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Als ik voor jou aan de slag ga kan je van mij verwachten dat ik jou als persoon graag wil leren kennen. Het draait niet alleen om een cv maar om jou als persoon. Ik kom graag met gemotiveerde kandidaten in gesprek om te kijken of wij iets voor elkaar kan betekenen. Ik kijk graag met jou naar de beste oplossing. Of dit een nieuwe baan is of het geven van advies.”