Maak kennis met Tim Roos

  • { Ik geloof in open communicatie in het leven, dus ook in de relatie tussen werkgever en werknemer. }

    Tim Roos

Wat zijn jouw sterke punten?

“Ik ben al meer dan 5 jaar actief in de wereld van uitzenden en detacheren. Hierin heb ik zowel als recruiter gewerkt, maar ook in de sales en in de backoffice. Ik heb zelfs een jaar mijn eigen vestigingsbureau (franchise) mogen opzetten en managen.  Na mijn begin in de sales en frontoffice ben ik uiteindelijk doorgestroomd naar mijn passie als HR, Backoffice en Salarisadministrateur. Hier ben ik tevens in opgeleid. Omdat mijn kennis heel divers is, ben ik heel servicegericht en kun je bij mij terecht voor al je vragen.  Ik kan goed werken met mensen, ben nauwkeurig, analytisch sterk en beschik over een gezonde dosis humor. Kunnen lachen en relativeren is namelijk ook belangrijk in het leven!”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Samen tot een mooi resultaat komen. Ik houd van deze business , omdat je met uitzenden en detacheren mensen helpt. Je helpt namelijk mensen aan een baan, je helpt je opdrachtgevers aan goede werknemers en verdient daar zelf ook nog eens je brood mee. Ik zie het dus als een win-win-win situatie!”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“De visie en missie van Exact passen mij goed. Je geniet vrijheid, maar er wordt uiteraard wel op gecontroleerd dat je deze vrijheid ook goed gebruikt. Je bent namelijk één team en je mag daarin niet verzaken. De normen en waarden waar Exact voor staat, zorgen voor het optimaal benutten van het aanwezige human capital. Je krijgt hier alle mogelijkheden om je talenten en kenmerkende eigenschappen aan te spreken en te verbreden.”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Ik doe graag aan balsporten. Voornamelijk voetbal, tennis en squash. Ben ook een groot liefhebber van het kijken naar allerlei verschillende sporten, behalve autosport. Ik lees graag. Voornamelijk romans, detectives en geschiedenis en ik bezoek geregeld cabaretvoorstellingen. Muziek en podcasts luisteren doe ik ook heel veel op Spotify. Ik luister voornamelijk naar soul, funk, jazz en reggae. Qua podcasts luister ik vooral naar actualiteitenrubrieken op financieel gebied en interviews met bekende mensen. Reizen is ook een passie van mij. Ik ga graag met mijn vriendin op stedentrip of wekenlang naar een ver land om diverse steden en natuur te bezoeken. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met beleggen en interesseer mij voor het volgen van nieuws over aandelenkoersen en cryptovaluta.”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Iemand die altijd voor je klaar staat om je vragen te beantwoorden. Een gesprekspartner die je om advies kan vragen of waar je een persoonlijk gesprek mee aan kunt gaan als je iets wil delen. Ik geloof in open communicatie in het leven, dus ook in de relatie tussen werkgever en werknemer. Je kunt mij altijd bellen of mailen over zaken die je wilt bespreken. Ik heb aandacht voor hoofd en hart..”