Maak kennis met Winodj Jhingoer

  • { Als jij je wilt identificeren met een organisatie, dan maak je het verschil. }

    Winodj Jhingoer

Wat zijn jouw sterke punten?

“Wat mij een prettig persoon maakt is dat ik beschik over sterke sociale vaardigheden. Oprechte interesse en een hele grote inlevingsvermogen. Vanuit natuurlijke autoriteit weet ik rust te bewaren zonder de mens uit het oog te verliezen.”

Wat betekent met “Hoofd & Hart” voor jou?

“Dat je het beste in de mens ziet en vanuit haar/zijn maximale potentieel het beste uit hen haalt. Ik ben er om iemand beter te maken en als ik iets zeg dan meen ik het ook echt. Een eerlijke mening geven zonder de mens te kwetsen.”

Waarom werk je bij Exact en niet ergens anders?

“Bij Exact krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk moeten de resultaten er ook naar zijn, maar er wordt serieus naar je ontwikkeling gekeken. Vrijheid en ondernemerschap worden bij Exact gewaardeerd. Onze minimale management structuur geeft ruimte om met het team beslissingen te nemen met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid.”

Wat vind je leuk naast je werk?

“Naast mijn werk heb ik een eigen bedrijf waarin ik salestrainingen geef aan het MKB en ZZP. Mijn opgedane ervaring in de praktijk bij Exact kan ik goed in mijn bedrijf toepassen. Ik hou ook van reizen, een goed boek lezen en uit eten gaan.”

Wat mag jij van mij verwachten als ik voor jou aan de slag ga?

“Samen met het team vinden wij de beste match. Niet alleen op de harde skills  maar ook of er een cultuurmatch is met de organisatie. Jij als potentieel kandidaat wil je kunnen identificeren met de organisatie. Alleen dan maak je het verschil.”