Verder zoeken

Expediteur | Bevrachter

De functie

Voor de afdeling Import (Duitsland) zijn wij op zoek naar een fulltime assistent bevrachter/expediteur wegtransport. Binnen dit hechte team heeft iedereen zijn eigen commerciële en operationele verantwoordelijkheden.

Je bent de schakel tussen de verladers en vervoerders en je zorgt ervoor dat zowel deelladingen als complete ladingen op de juiste plaats en op de juiste tijd bij de klanten worden bezorgd. Je maakt dossiers en vrachtdocumenten aan, pakt ook een stukje in- en verkoop op en verder verzorg je alle voorkomende administratieve werkzaamheden. 

De organisatie

Het betreft hier een transportbedrijf in Rotterdam-Zuid, welke wereldwijd actief en succesvol is. De organisatie telt 35 medewerkers, er heerst een informele sfeer, er zijn korte lijnen en van hiërarchie is geen sprake. Professionaliteit en klantgerichtheid staan hier hoog in het vaandel! Je komt te werken op de afdeling Import (Duitsland).

De metro stopt hier vlakbij, dus je hoeft niet persé in het bezit te zijn van een auto. 

Jouw profiel

De ideale kandidaat beschikt over:

- Enige ervaring als bevrachter (niet alleen container planner);
- een goede kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal (met name Duits is erg belangrijk);
- een goede topografische kennis;
- een commerciële instelling met gevoel voor de transportmarkt;

Verder moet je snel kunnen schakelen, goed kunnen organiseren en neem je graag initiatief!

Het aanbod

Je start in deze functie eerst via ons op detacheringsbasis, alvorens je bij goed functioneren een contract krijgt aangeboden bij onze opdrachtgever. Scholing en verdere ontwikkeling in je vak wordt hier gestimuleerd en je salaris hangt af van jouw relevante ervaring. 

Ben jij dé perfecte kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan snel! Wil je meer informatie, bel dan met Marina Dekker, via 06- 42 54 72 32. Zij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2201

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marina Dekker
Business Manager
06 - 42 54 72 32
dekker@exactpi.nl
Verder zoeken