Verder zoeken

Financieel administratief medewerker

De functie

Je komt te werken op een klein modern administratie- belastingadvies kantoor met een breed scala aan financiële diensten. Zij zijn o.a. gespecialiseerd in het verzorgen van administraties voor particulieren en ondernemer

Gelet op de omvang van het administratiekantoor zal je meerdere taken gaan vervullen. Je hoofdtaak zal bestaan uit het verzorgen van de invoer van administratieve bescheiden in de geautomatiseerd systemen Unit4 Multivers en Exact online. Daarnaast kan het zijn dat je ook andere administratieve taken gaat uitvoeren maar dat is afhankelijk van de drukte op kantoor.

Ook is het zo dat je ook enkele taken op het gebied van office management op je gaat nemen. Dit wordt in onderling overleg vastgesteld.

 

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die dienstverlening biedt op het gebied van administraties en belastingen.

Jouw profiel

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen, beschik je over: 

  • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding.
  • Eventueel aangevuld met MBA of een andere boekhoudkundige opleiding.
  • Kennis van belastingen op het gebied van inkomsten-, loon-, omzet en vennootschapsbelasting en werkervaring is een pré.
  • Woonachting binnen een omtrek van ongeveer 15 kilometer rond Delft
  • Werkervaring opgedaan binnen een administratie/accountkantoor
  • Klantgerichtheid
  • Nauwkeurigheid en integriteit 

Het aanbod

Het salaris voor deze functie zal liggen tussen de € 2.000,- en € 2.500 ,- bij een dienstverband van 40 uur per week. De uren voor de functie liggen tussen de 24-32 uur per week.

Dienstverband zal in eerste instantie zijn op basis van detachering via Exact personeelsintermediair, maar de mogelijkheid om in dienst treden bij de werkgever behoort zeker tot de mogelijkheden.


Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Dennis van Wanrooy
Recruitment Consultant
070-362 47 36
Verder zoeken