Verder zoeken

Financieel administratief medewerker

De functie

Ben jij die kandidaat die ervaring heeft met financieel administratieve werkzaamheden ? Wil jij 24-32 uur per week werken bij een financieel kantoor? Hieronder lees je alle details over jouw toekomstige baan.

Je komt te werken bij een klein modern administratie- belastingadvies kantoor met een breed scala aan financiële diensten. Zij zijn o.a. gespecialiseerd in het verzorgen van administraties voor particulieren en ondernemers.

Gelet op de omvang van het administratiekantoor ga  je meerdere taken vervullen. Jouw hoofdtaak zal bestaan uit het verzorgen van de invoer van administratieve bescheiden in de geautomatiseerd systemen Unit4 Multivers en Exact online. Daarnaast kan het zijn dat je ook andere administratieve taken gaat uitvoeren maar dat is afhankelijk van de drukte op kantoor.

Ook is het zo dat je enkele taken op het gebied van office management op je gaat nemen. Dit wordt in onderling overleg vastgesteld.

 

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die dienstverlening biedt op het gebied van administraties en belastingen.

Jouw profiel

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen, beschik je over: 

  • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding;
  • Eventueel aangevuld met MBA of een andere boekhoudkundige opleiding;
  • Kennis van belastingen op het gebied van inkomsten-, loon-, omzet en vennootschapsbelasting en werkervaring is een pre;
  • Woonachting binnen een omtrek van ongeveer 15 kilometer rond Delft;
  • Werkervaring opgedaan binnen een administratie/accountkantoor;
  • Klantgerichtheid;
  • Nauwkeurigheid en integriteit.

Het aanbod

Het salaris voor deze functie zal liggen tussen de € 2.000,- en € 2.500 ,- bij een dienstverband van 40 uur per week. De uren voor deze functie liggen tussen de 24-32 uur per week.

Dienstverband zal in eerste instantie zijn op basis van detachering via Exact personeelsintermediair, maar de mogelijkheid om in dienst treden bij de werkgever behoort zeker tot de mogelijkheden.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu naar deze vaste baan. Wil je eerst meer informatie? Bel dan naar Ilse Stokman 070 362 47 36,  06-29482224 zij vertelt je graag meer. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Ilse Stokman
Recruitment Consultant
070-362 47 36
06-29482224.
Verder zoeken