Verder zoeken

Financieel administratief medewerker

De functie

Voor de financiële administratie zijn wij op zoek naar een enthousiaste financieel administratief medewerker die onderstaande taken in eerste instantie tijdelijk tot 1 juni 2018 kan oppakken:

  • Voeren van administratie van 2 belangrijke BV's/entiteiten.
  • Het bijhouden van de betalingen van borg naar de douane en betaling van rederijen
  • Afletteren van debiteuren en tussenrekeningen
  • Dossiers klaar maken voor accountscontrole (je helpt mee met de voorbereiding van de jaarafsluiting)
  • Debiteurenbeheer en boeken van de banken

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die zich op Europees niveau richt op het aanbieden van totaal oplossingen op het gebied van douane services. Het hoofdkantoor zit in Rotterdam en daarnaast hebben zij nog andere vestigingen elders in Nederland, België en Duitsland. De organisatie heeft circa 180 werknemers. De organisatie richt zich op organische groei, maar ook op groei door overnames in binnen- en buitenland. 

Het financiële team bestaat uit 5 medewerkers, waaronder de CFO. Voor deze functie word je ingewerkt door de financial en business controller. 

Jouw profiel

Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan binnen de logistieke sector. Je bent leergierig en hebt een proactieve en accurate instelling. Een goede kennis van Excel is een vereiste en kennis van Afas is een pré. Je bent een teamspeler die ook goed zelfstandig kan werken en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent gewend om korte projecten te doen, 'hebt aan één woord genoeg' en bent in staat om gelijk productief mee te draaien. 

Deze vacature is ontstaan door interne doorgroei van de huidige financieel administratieve kracht. Het kan zijn dat door een aankomende overname, hier een nieuwe financieel administratieve kracht tussen zit, die deze functie per 1 juni over kan nemen, maar mocht dit niet het geval zijn en deze periode is voor beide partijen goed verlopen, bestaat er de mogelijkheid dat dit een vaste baan wordt voor jou! 

Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar en eigen vervoer is een must, want de locatie is niet al te goed bereikbaar met het OV. 

Het aanbod

Het bruto maandsalaris op basis van 40 uur bedraagt tussen de € 2.500 en € 3.000.

Solliciteer direct naar deze baan als financieel administratief medewerker. Of wil je eerst meer informatie? Bel dan nu met Marina Dekker of Cynthia Radjpalsingh, 010 - 414 13 11 zij staan jou graag te woord. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
010 - 414 13 11
Verder zoeken