Verder zoeken

Functioneel Applicatiebeheerder | HR consultancy

De functie

Snel stappen maken in je ontwikkeling en carrière? Zoek jij een uitdaging met kernwoorden als analytisch werken, proces optimalisatie en klantadvies? Jij gaat ervoor zorgen dat klanten de applicaties zo goed mogelijk gebruiken en dat de software zo goed mogelijk aansluit op de wensen van de gebruikers. 

Als Functioneel Applicatiebeheerder zorg jij ervoor dat klanten de HR applicaties zo goed mogelijk gebruiken en dat de software optimaal aansluit op de wensen van de gebruikers.

Dit ga je doen: Het uitvoeren van uitdagende software-implementatieprojecten op het gebied van salaris-, personeel- en/of uitkeringsadministratie voor meerdere accounts is voor deze organisatie dagelijkse kost. Dit betekent ook dat deze tools geoptimaliseerd kunnen worden naar het gebruik van de account, hier hebben we jou voor nodig.

Je biedt een actieve bijdrage aan het verbeteren van de software tool, die gebruikt wordt door (corporate) accounts. Door middel van mail en contact, ondersteun je de aan jouw toegewezen accounts zo goed mogelijk met het beheren van de structuren. Je beheert de tools inzake het user management, workflow en toegangsbeheer. Je denkt mee met de HR-vraagstukken van de klant en biedt hen kwalitatieve oplossingen in het gebruik van de software. Je schakelt daarin met verschillende teams, zoals HR services en BPO operations. Uiteindelijk rapporteer je aan de Teammanager.

Deze organisatie heeft oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt daarom de mogelijkheid jezelf vanuit de praktijk te ontwikkelen tot professional. Wil jij je 1e of 2e stap maken in jouw carrière? Raet biedt de kans om jezelf tot vakinhoudelijke professional te ontwikkelen. Er is ruimte voor de verdere groei van jouw persoonlijke en professionele ambities, met deze functie kun je denken aan doorgroeimogelijkheden binnen BPO support, BPO operations of richting development, consultancy of (pre) sales. Dat betekent als jij daarin initiatief toont en jij jezelf daarin kunt onderscheiden, jouw inzet wordt beloond.

De organisatie

Deze organisatie biedt een mooi toekomstperspectief om je verder te ontwikkelen. Je gaat namelijk werken bij de grootste IT-dienstverlener in HR en salarisadministratie van Nederland. Hier wordt gewerkt met de modernste technieken. Je werkt onder inspirerend leiderschap en met professionele collega’s. Met HR software en services ondersteunen zij meer dan 10.000 klanten. Een groot aantal klanten maken gebruik van de software met betrekking tot de salaris-, personeel- en/of uitkeringsadministratie.

Jouw profiel

Wat heb jij?

 • HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur Hr, Bedrijfseconomie, Commerciële economie of vergelijkbaar);
 • Affiniteit met HR processen en Payroll;
 • Je vindt het leuk om onderdelen binnen onze applicaties helemaal te doorgronden, continue te leren en de systemen in te richten voor onze klanten;
 • Je bent sterk in het werken in teamverband;
 • Daarnaast heb je een ijzersterk analytisch denkvermogen, waarmee jij makkelijk verbindingen legt.

Wie ben jij?

 • Je draagt het lean gedachtegoed uit en blijft je teamgenoten uitdagen zich continu te ontwikkelen;
 • Je bent scherp op mogelijke proces verbeteringen;
 • Je houdt van dynamiek en je bent een stressbestendige zelf starter;
 • Je hebt een plezierige, energieke drive die een positieve flow brengt in de kleine teams waarin je werkt;
 • Omdat je niet alleen accuraat bent, maar ook proactief en overtuigend, lever je een belangrijke strategische bijdrage aan de verbeteringsslag die wordt gemaakt in de organisatie. 

Het aanbod

Bij deze uitdagende functie hoort ook een mooi aanbod:

 • Talloze opleidingsmogelijkheden worden verzorgd om jouw tot professional op te leiden;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een open culturele omgeving;
 • Wij bieden dit in de vorm van een structurele functie, in eerste instantie op basis van een jaar met intentie tot vast dienstverband;
 • Een goed salaris, tussen €2350,- €3000,- op basis van fulltime; (toch meer ervaring, laat ook dan je sollicitatie achter)
 • Een functie op fulltime basis 40 uur (32 uur is bespreekbaar):

Voel jij je aangesproken en ben je enthousiast geworden om te solliciteren? Laat niet op je wachten, solliciteer snel! Voor meer informatie bel je naar Florence Droogné, 06 55232924, zij staat je graag te woord.

Deze vacature heeft het Exactpi referentienummer: 1867.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Florence Droogné
Recruitment Consultant
020-7156551
0655232924
Verder zoeken