Verder zoeken

General Ledger Accountant

De functie

De afdeling Finance draagt zorg voor de financiële en administratieve zaken en rapportages van de organisatie. De afdeling zorgt voor een verantwoorde vastlegging van de financiën, maar streeft er ook naar om de processen met klanten en leveranciers zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. De Finance  afdeling bestaat uit 5 medewerkers, waarvan 1 manager. 

Als General Ledger Accountant ( Administrateur ) ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig voeren van diverse financiële administraties (in zowel binnen- als buitenland); waaronder het bepalen en verzorgen van de periodieke General Ledger boekingen en de noodzakelijke correctieboekingen. Specifieke taken zijn: afschrijvingen boeken; rente boeken; opschonen tussenrekeningen en salarisboekingen. Verder ondersteun je de Finance Manager met de maand- en jaarafsluitingen en interne en externe rapportages.

De organisatie

Voor een vooraanstaand internationaal medisch bedrijf in Alphen aan den Rijn zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie is onderdeel van één van de grootste labs van ter wereld. Je komt te werken binnen een rustige omgeving met hardwerkende collega's. Het bedrijf is net verhuisd naar een mooi nieuw pand, nadat ze het vorige kantoor zijn uitgegroeid. 

Jouw profiel

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen, beschik je over;

  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van bedrijfsadministratie of economie of HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met Exact Globe (is een pre);
  • Een goede kennis van Excel;
  • Een goede kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Competenties:

De General Ledger Accountant (Administrateur) die wij zoeken is iemand die goed zelfstandig kan werken en niet bang is om initiatief te nemen. Ook beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, heb je een flexibele instelling en is een gezonde ambitieuze houding jou niet vreemd.

Het spreekt voor zich dat je beschikt over een goed analytisch inzicht. 

Het aanbod

Het salaris voor deze functie zal liggen tussen de € 3.300,- en € 3.500,- bij een dienstverband van 40 uur per week. 32 uur werken behoort tot de mogelijkheden. Er worden goede doorgroei mogelijkheid geboden, bijvoorbeeld dat je op termijn meer entiteiten in je pakket krijgt. 

Dienstverband zal in eerste instantie zijn op basis van detachering via Exact personeelsintermediair maar de mogelijkheid om in dienst treden bij de werkgever behoort zeker tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Dennis van Wanrooy
Recruitment Consultant
070-362 47 36
Verder zoeken