Verder zoeken

Gevorderd Assistent Accountant

De functie

Als Gevorderd assistent accountant werk je samen aan de dossiers van diverse klanten, zodanig dat deze volgens de juiste kwaliteitsnormen worden afgerond. De functie omvat de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Het verwerken van financiële administraties;
  • Het assisteren bij het uitwerken van kolommenbalansen;
  • Het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen inclusief het opleveren van volledige samenstel dossiers;
  • Het ondersteunen in het samenstellen van complexere jaarrekeningen.

De organisatie

Deze organisatie is een accountantskantoor in de regio Nieuwegein. Zij hebben meerdere vestigingen in de regio met in totaal circa 50 werknemers. Het is een jonge platte organisatie met korte lijnen. De werksfeer is open en informeel en hun werkwijze pragmatisch en doelgericht. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 35 en 45 jaar. 

Jouw profiel

Je bent in staat om kansen in de markt of bij bestaande relaties te signaleren en deze intern door te spelen. Daarnaast zie je de mogelijkheden tot uitbreiding van het dienstenpakket bij bestaande klanten. Je vormt een mening door middel van het afwegen van voorhanden informatie. Tevens ben je in staat om met originele ideeën, werkwijze en oplossingen te komen voor de uitdagingen die de functie met zich meebrengt. Je krijgt hier veel vrijheid en wordt niet bij de hand genomen. 

Functie-eisen:

  • Vergevorderd of afgeronde HBO opleiding, richting Accountancy;
  • Minimaal 3 tot 4 jaar werkervaring in soortgelijke functies;
  • Ervaring met Unit4 is een pre.

Het aanbod

Zij bieden jou een interessante veelzijdige job in een prettige informele werkomgeving en in een jong enthousiast team met een goede work life balance. Zo mag deze functie in 24 tot 40 uur per week worden ingevuld. Zij bieden een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tijdens het afronden van je studie word je begeleid door ervaren accountants en er is ruimte om door te groeien, ook na het behalen van je studie. Er worden je hier ook opleidingsmogelijkheden geboden en verder kennen zij 30 vakantiedagen, een premie vrij pensioen en kan je kiezen voor een auto van de zaak of een reiskostenvergoeding. De locatie is overigens ook goed met het OV bereikbaar. Afhankelijk van bedrijfsresultaten en jouw eigen functioneren bestaat er de mogelijkheid tot een bonus en in het kader van teambuilding worden er een aantal keer per jaar leuke uitjes met elkaar georganiseerd. 

Bij interesse ontvangen wij graag jouw CV met toelichting. Wil je eerst meer informatie? Dat kan: bel over deze vacature met Marina Dekker, Business Manager, telefoon 06-42547232.

Exactpi Referentienummer: 2393

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marina Dekker
Business Manager
06-42547232
010-4141311
dekker@exactpi.nl




Verder zoeken